Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@AlterNeo - dodawarka Kojotka to dodawarka szczególnie do webmini, Xann sam daje też taką dodawarkę u siebie do webmini, to on też "sra" po katalogach?

Ale nie jest, będzie do większości skryptów. A niechby i była tylko do webmini, są ludzie którzy o swoje dbają. Niech więc nie robi z siebie och i ach, etyka, spamer jest spamer.

Tak, Xann "sra" po katalogach, ale jeśli mnie pamięć nie myli tylko po swoich skryptach i "wypożyczonych", zgodnie z licencją.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@AlterNeo - merytorycznie twoja wypowiedź nie przedstawia żadnej wartości tak więc nie wymaga komentarza z mojej strony.

Niezły wysyp ostatnio dzieciaków na forum

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Rozumiem, że update z v1 do v2 będzie polegać jedynie na kliknięciu przycisku "Rozpocznij aktualizacje" ?

Bo nie wiem czy czekać na aktualizacje czy czy instalowac od razu v2

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Aktualizacja już gotowa i wyjdzie prawdopodobnie dziś (najdalej jutro) wraz z updatem do obsługi Wordpress + obsługa proxy (na razie proxy z loginem i hasłem nie ma wsparcia) + zgłoszone wszystkie poprawki

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności