Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Po wgraniu odpalamy plik update.php"

mmr88: Ja przed update wpisałem hasło i dostałem komunikat o zbanowaniu więc śmiem twierdzić, że to się dzieje przed aktualizacją ale mogę się mylić. Jakby aktualizacja działała to wątpię abyśmy dostali taki komunikat.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

W jaki sposób miało mi to pomóc :)?

A w taki, że też miałem ten sam problem, ale po kontakcie z Kojotkiem, zalecił tej kombinacji i .... poszło:) Mówił coś, że to usuwa cache (czy coś takiego) dla danej strony ;) No i dało się w tedy zalogować :)

O łał, to kojotek Ci powiedział, co zrobić by nie wyskakiwał błąd, ale nie powiedział co z problemem logowania :)?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ja tylko mówię, że też miałem problem z "Ta kopia OmniADD została zbanowana". Powiedziano mi, żebym nacisnął ctrl + f5 i wszystko poszło, dało się zalogować. Reszta u mnie działa cacy, nie wiem jakie wy problemy macie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności