Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A czy da się w jakiś sposób sprawdzić jaki jest klucz licencyjny mojej dodawarki... Ostatnio miałem problem z komputerem i wymagany był format co wiązało się z utratą m.in mojego klucza do dodawarki... Trochę sie boję że w czasie aktualizacji albo po przeniesieniu dodawarki będe miał problem z jej uruchomieniem. Czy w takiej sytuacji należy skontaktować się z supportem czy klucz podany jest w jakiś plikach?

Ok chyba już znalazłem w bazie MySQL jeśli to ten. Można usunąć post powyżej

Ech panowie panowie :)

A co pisałem na temat instalacji v2 jak ktoś ma licencję na v1 ?

Należy się skontaktować i przesłać dane takie jak:

Imię i nazwisko konta z jakiego był przelew

ID instalacji

I wszystko będzie działać po naszej weryfikacji - skoro macie te komunikaty to się cieszyć że niczego nikt nie sknocił i wszystko będzie działało po naszej autoryzacji

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

A ja mam takie pytanie.

Kupuje licencje v2, używam jej np. 2 mc po czym wychodzi v3 ( płatna aktualizacja ), i tutaj pytanie czy będę musiał przejść na v3 czy mogę pozostać na v2 ile zechce ?

Pozdrawiam

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Jak kupisz v2 i będzie v3 będziesz miał za FREE update

Jak kupiłeś v1 i przechodzisz na v2 masz za FREE a przejście kolejne na v3 nie zostało jeszcze ustalone czy będzie płatne czy nie i tym bardziej ile będzie kosztować

Zakupując oprogramowanie w dowolnej wersji możesz go używać ile chcesz i nikt nie wymusi na tobie obowiązku aktualizacji

Obecnie jest do pobrania nowa paczka dla osób które dokonały aktualizacji v1 do v2 i pojawiły się problemy po update

Zmiana polega na tym że nie odpalamy pliku update.php tylko dogrywamy bazę sql - opis w pliku opis.txt

Poprawka działa na już wykonane aktualizacje oraz nowe aktualizacje z v1 do v2

Przypominam jeszcze raz po aktualizacji należy się zgłosić do nas po otrzymanie nowego klucza podając swoje dane:

Imię i nazwisko:

ID instalacji:

@finansiarz

Wszystko jest w jak najlepszym porządku - zmienię komunikat z:

"Pozycje zostały dodane do listy prywatnych wordpress"

na

"Pozycje zostały dodane do listy prywatnych wordpress jak tylko zostanie autoryzowany blog"

W praktyce oznacza to że system zanim doda bloga do używania musi zweryfikować czy poprawnie wpisałeś dane i po tym etapie pozwoli już dodawać do WP. Przypominam żeby dodać trzeciego crona odpowiedzialnego za WP bo inaczej nawet za rok nic się tam nie doda :) - szczegóły są w pliku opis.txt

@Dextii

Nie mam bladego pojęcia co tam zrobiłeś ale przycisk do zapisania ustawień w harmonogramie jest i znajduje się na dole listy po prawej stronie

zapis.jpg

Ja jeszcze mam pytanie ,które również pojawiało się wcześniej - mam w katalogach, w ilości wordpress liczbę 0 - czy tak ma póki co być?

I jeszcze zasadzie błąd - nie mogę eksportować adresów wpisów z dodanych stron. Wywala mi taki błąd:

Fatal error: Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in /home/.../get_txt.php on line 16

To jakiś błąd po stronie mojej stronie, czy po prostu czekać na kolejną aktualizacje :)?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

WP jest w fazie testów dlatego nie jest jeszcze aktywne rejestrowanie się w WP i nie ma publicznej listy tym samym dlatego masz 0 - w kolejnej aktualizacji zapewne już będzie pełne wsparcie dla WP. Im więcej bugów uda się wychwycić w WP Prywatnych tym stabilniejsze narzędzie uzyskamy na WP publicznych gdzie nie chcemy spamować błędami

Co do w/w błędu nie ma bata musi działać poprawnie więc błąd jest po twojej stronie. Proponuje ściągnąć nową paczkę z pierwszego posta , skasować wszystkie pliki po za plikiem z ustawieniami do mysql-a (nie nadpisywać) i wgrać od nowa (jak na moje robiłeś update i zamiast kasować nadpisywałeś pliki i jeden plik Ci się nie zaktualizował odpowiedzialny za export - stary plik w tej właśnie linijce ma dyrektywę od exportu - tak na 99.99999% stawiam że tak się stało właśnie)

To z logów użytkownika.

[25/Aug/2010:03:04:02 +0200] "GET /webmini/cron_add.php HTTP/1.0" 200 221 "-" "Wget/1.11.4"

[25/Aug/2010:03:05:01 +0200] "GET /omniping/cron/cron.php HTTP/1.0" 302 512 "-" "Wget/1.11.4"

Pytanie brzmi: Czy niepotrzebne wywoływanie crona zabiera transfer bo ostatnio coś mi go znacznie ubyło i szukam przyczyny. ?

Tak przy okazji: Aktualizacja z v1 do v2 przebiegła pomyślnie. Zaraz zabieram się dodawanie projektów :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności