Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja polecam pod ten skrypt iswift.pl

Mam dodawarke w zasadzie od samego początku i ani jednego problemu, cały czas śmiga szybko.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Dodawanie listy prv wordpressów nie działa, próbuję dodać w formacie podanym w faq i po komunikacie, ze wszystko przebiegło prawidłowo nie pokazuje ani jednego precla w spisie katalogów. Na początku myślałem ze to wina wielkości listy (1k+) ale przy 40 rekordach też nie jedzie.Testował to ktoś?

Swoją drogą oddzielanie znaczkami typu :: to straszne utrudnienie, nie można było ustawić normalnych csv?

ed:literka

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Dodawanie listy prv wordpressów nie działa, próbuję dodać w formacie podanym w faq i po komunikacie, ze wszystko przebiegło prawidłowo nie pokazuje ani jednego precla w spisie katalogów.

Miałem dokładnie takie same objawy - wystarczyło wtedy u mnie ponownie wgrać i nadpisać pliki związane z cronem

@piotrostr - musi działać :)

Pobierz paczkę z pierwszego posta

Skasuj pliki cron na swoim serwerze

Wyłącz crona

Wgraj w trybie binarnym nowe pliki crona

Włącz crona

Musi działać

Problemy niektórych dodawarak dziś wynikały z przenoszenia DNS-ów serwera licencyjnego na inna maszynę (po za OVH). Problem nie powinnien już się więcej pojawić (mieć taką nadzieję)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Mam propozycję wprowadzenia dużego udogodnienia związanego z harmonogramem.

Mam kilkaset zadań w harmonogramie i zmienianie ilości zajmuje sporo czasu. Można to jakoś ułatwić i wprowadzić zbiorowe zmienianie wartości?

Mam propozycję wprowadzenia dużego udogodnienia związanego z harmonogramem.

Mam kilkaset zadań w harmonogramie i zmienianie ilości zajmuje sporo czasu. Można to jakoś ułatwić i wprowadzić zbiorowe zmienianie wartości?

Właśnie jest to bardzo uciążliwe, przy dużej ilości stron

w czesci webmini dodawarka po dodaniu faguje katalog jako pozytywne dodanie podajac jako link do publikacji domena/a/tytul_publikacji,0

patrzac fizycznie to wpis nie zostal dodany

mozna poprawic ten blad aby program flagowal to jako bladne dodanie juz po samym adresie?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

.Udało się trochę szybciej udostępnić najnowszą wersję OmniADD - oto lista pełnych zmian w systemie

- obsługa globalnej listy WordPress (auto-rejestracja)

- możliwość wyboru opisu preferowanego do blogów

- licznik katalogów oczekujących na walidację przez crona dla WordPress i WordPressPrv

- obsługa serwerów proxy

- automatyczne sprawdzanie serwerów proxy i czasowe banowanie nieaktywnych

- kolejne usprawnienie update (większa szybkość, mniej zapytań do bazy)

- zmiana sposobu pobierania licencji (niektóre konfiguracje serwerów powodowały problemy - safe_mode)

- poprawki w cronie zbierającym linki zwrotne (większa wydajność)

- poprawka sposobu resetu limitu dziennego (błąd z "zawieszaniem" na niektórych hostingach)

- kolejne punkty w FAQ

- drobne kosmetyczne (przeniesiony przycisk "dodaj strone", dodany przycisk "wyloguj" itp...)

- inne drobne łatki

Uwaga: Aby działała rejestracja w wordpress-ach na serwerze musi być zainstalowana biblioteka IMAP do php

Uwaga II: Sposób instalacji i update został opisany w opis.txt (przy update proszę nie nadpisywać pliku settings.php)

Na liście obecnie znajduje się 4616 WP w każdym z tych WP udało się OmniADD podczas testów założyć konto i je aktywować (jeśli nie otrzymaliśmy maila aktywacyjnego lub nie udało się otworzyć konta na takim WP nie został on przyjęty na listę publiczną). System nasz obecnie skończył sprawdzanie ponad 1000 webmini oraz ponad 100 otwarty mini które powinny zostać dodane do bazy dziś w godzinach nocnych. Dziękujemy tym samym wszystkim którzy pomagają nam wspólnie budować największą i najskuteczniejszą bazę katalogów do której OmniADD może dodawać wasze wpisy.

Aplikacja do poprania z pierwszego posta - jak zawsze.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności