Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Analfabetyzm się szerzy :) Ale to chyba przemęczenie od rana przy kompie...

Edit.

Kolejne pytanie analfabety: co teraz trzeba wcisnąć po wybraniu faq:

Fatal error: Unable to read 5477 bytes in /sciezka/public_html/views/_faq.php on line 0 ?

Pytanie kolejne:

Jak uruchomić WP publiczne? Dodałem skrzynkę na o2.pl i co dalej? Mam uruchomionego crona_reg i nico się nie dzieje.

Kolejne pytanie analfabety: co teraz trzeba wcisnąć po wybraniu faq:

Fatal error: Unable to read 5477 bytes in /sciezka/public_html/views/_faq.php on line 0 ?

Na pewno wgrywałeś binarnie? Uploaduj jeszcze raz ten plik.

Pytanie kolejne:

Jak uruchomić WP publiczne? Dodałem skrzynkę na o2.pl i co dalej? Mam uruchomionego crona_reg i nico się nie dzieje.

1. wciśnij 'update'.

2. Zaloguj się na skrzynkę przez interfejs www i sprawdź czy przychodzą maile :)

3. Jeśli wpisałeś port 995 zmień na 110

---> OmniADD <---

Dzięki bardzo, musiałem wgrać paczkę na serwer i ją wypakować na serwerze.

Dokładnie tak, wprowadziłem port 995, zmieniłem na 110 i śmiga.

A mam jeszcze jedno pytanie, tak dobrze wam idzie z opowiedziami, że nie mogę się powstrzymać :)

Czy to normalne, że przy 200 zadaniach w harmonogramie (po 20 wpisów na każde zadanie) zżera na serwerze 7% procka (laohost)? Jak tak pójdzie dalej, to zaraz mnie wywalą :(

u mnie rozne odp m.in. (...)pauza ale ladnie rejestruje i dodaje bez zadnych problemow

ps. jest chyba 1 maly blad bo jak chce zaznaczyc opcje "Opis preferowany do blogów" to nie da sie zaznaczyc ostatniej pozycji tylko system sam zmienia zaznaczenie na pierwszy wpis z listy - ale to maly blad tylko i bedzie napewno usuniety w nast aktualizacji

ogolnie po ostatniej aktualizacji system staje sie naprawde swietnym narzedziem

z portem 995 pojawia się: OK /register/register w tym problem że nigdzie się nie rejestruje oraz nie przychodzą żadne maile na skrzynkę

z portem 110 taki komunikat cały czas: OK /register/nonewmsg/maillogin/pauza

995 nie ustawiaj. A na 110 jest ok. /register/nonewmsg oznacza tyle ze dokonano rejestracji ale nie doszedł jeszcze żaden nowym mail. W końcu kiedyś dojdzie i wtedy jest /register/succadd. To czy i jak szybko dochodzą maile na skrzynkę to już jest sprawa niezależna od dodawarki. Dziś dużo kont pewnie będzie założonych, u wszystkich ruszyły crony więc WordPressy mogą trochę mulić z wysyłaniem.

ps. jest chyba 1 maly blad bo jak chce zaznaczyc opcje "Opis preferowany do blogów" to nie da sie zaznaczyc ostatniej pozycji tylko system sam zmienia zaznaczenie na pierwszy wpis z listy

Ale zauważ, że jak wejdziesz później w edycję pozycji, to jest tak jak ustawiłeś.

---> OmniADD <---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności