Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W specyficznych przypadkach występował problem z ustawianiem opisów dla WP dla osób które mają z tym problem jest do pobrania nowa paczka z pierwszego posta, należy z tej paczki podmienić 2 pliki na serwerze

views/_dodaj_strone.php

views/_edytuj_strone.php

Proszę wcześniej plik skasować i wgrać z nowej paczki. Jeśli u kogoś nie występuje ten problem nie ma potrzeby nic zmieniać :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

prywatna lista to prywatna i dotyczy np zamkniętych WP gdzie się nie da założyć konta od tak sobie więc trzeba podać dane wedle starego schematu

Po kilku dniach działania dodawarki w katalogu "ans" uzbierało się 90 000 plików. Użytkownicy dodawarki którzy linkują sporo projektów będą mieli problemy w firmach hostingowych jeśli to się nie zmieni..

edit: już widzę w nowej wersji usuwanie.. tylko lepiej zrób opcję automatycznego czyszczenia :)

@hekko - automatyczne usuwanie to mogę darować sobie zapisywanie tego. Myślę że dodam opcje w ustawieniach czy chce się zapisywać w ogóle logi

@net-site - za takie ilości jak powiadasz z opcją 0 szybko polecisz do bana :) - taka ilość to drobna przesada przekonałem się sam o tym robiąc testy na OmniHOST.pl

@lords - też tak w sumie patrzę sobie i chyba masz rację - będzie większe pole na txt

1. Bana za przeciążenie hostingu

2. Właściciele katalogów zbanują ip i hosting na którym masz dodawareczkę za przeciążanie ich hostingu (często bardzo duża część katalogów z listy siedzi na jednym hostingu - duża część katalogów należy do jednego właściciela), co automatycznie spowoduje bardzo słabą skuteczność dodawarki

:)

Widzę że koledzy już mnie wyręczyli w uzasadnieniu dlaczego 0 się nie ustawia - bardzo możliwe że w kolejnej wersji wpisanie 0 będzie jeszcze bardziej upierdliwe i wymagało kilku potwierdzeń bo kilka osób zamęczy katalogi i inni się też nie dodadzą jak katalog będzie OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności