Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jeśli jakiś użytkownik je wskaże - wszystkie katalogi zgłaszane przez usera idą co centralnego systemu który testuje wszystko, potem admin ustawia odpowiednie parametry (zatwierdza, chyba że system sam sobie nie radzi to admin poprawia co ma poprawić) i potem leci w aktualizacji do wszystkich dodawarek

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@Dextii skrypt pod systemy SWL jest już też testowany i będzie dostępny niebawem (zaraz po premierze v2 Omni) jednak tam żadna dodawarka się nie doda z powielonym txt lub też synonimami

@Sylwin - może jest takie twoje zdanie ale jak dobrze pamiętam to ty nie dawno (chyba z 2-3 lata temu) skończyłeś gimnazium więc proszę nie oceniaj ludzi swoją miarą

@Qbexus - Ja nie twierdzę że jest to super produkt w tej wersji jednak uważam że jest dobrą i tanią alternatywą dla innych dodawarek jednak sam rynek zdecyduje co i jak dalej będzie się działo z tym projektem

Kojotek_OX - 3 lata temu skończyłem liceum ale to mało ważne. Skoro publiker kosztuje tyle ile kosztuje to myślisz, że 150 zł za spamiarkę do mini to mało ;)? Nie oszukuj sam siebie lepiej kupić publikera czy addera - chyba, że zmniejszysz cenę do 30 zł (więcej to nie jest warte) dlaczego? Odpowiedź macie tutaj: klik

Może w Londynie tego jeszcze nie było ;P

@Sylwin rozumiem że chcesz zaszpanować ale chyba się zbłaźniłeś trochę i pomieszałeś tematy. Tak czy siak ja Ciebie nie zmuszam do zakupu i rozumiem że dla Ciebie cena 150 zł to majątek ale dla tych co znają wartość takiego narzędzia nie jest to próg nie do przeskoczenia. Ddodatkowo takie osoby jak ty i reszta dzieci neo nie kupi tego produktu i nie zaspamuje wszystkich web-mini nie mylić z otwarty.pl co też jest kluczowym elementem ustalenia ceny.

Moja dodawarka nie jest przeznaczona dla wszystkich ale dla ludzi co umieją korzystać z takich narzędzi i cenią sobie jakość Omni i suport.

Panowie możemy nie robić OFF z tego tematu ?

@Sylwin - przepraszam może faktycznie mnie poniosło trochę z tymi dziećmi neo

Tak jak mówiłem synonimy zostaną wprowadzone niebawem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności