Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli byłoby tak:

padł serwer odpowiedzialny na klucze licencyjne po stronie producenta, teraz rozumiesz?

To pewnie u wszystkich by zdechło? Może zamiast krzyku że padł serwer warto się zastanowić czy to nie wina łączy?

To że Tobie cos dziala nie znaczy ze musi tak byc u wszystkich...

To jest bardzo prawdziwe:) Nawet w drugą stronę działa:)

OmniADD jest częściowo zależne od nas (producenta) bo dostarczamy aktualne bazy danych katalogów. Co do samej awarii zgłaszanej musimy się przyjrzeć temu bo to dziwne zjawisko wystąpiło tylko u części osób - laohost był dotknięty tym problemem.

Co do ilości zbanowanych katalogów w Google zmieniliśmy założenia przyjmowania katalogów do spisu - domyślnie każdy nowy katalog zgłoszony przez usera będzie zbanowany - przefiltrowanie tej bazy zajmie nam ok 3 dni

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@pandha - wpisz klucz musi działać poprawnie

@kaiba - odsyłam do pierwszego posta w tym temacie. Na razie celowo nie włączamy imap bo sami testujemy na tym serwie pewne funkcje

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

cześć, szukam kogoś kto umie tutaj crona skonfigurować, ja nigdy tego nie robiłem więc nie mam pojęcia, a Kojotek na PW pomóc mi nie chce, tak ustawiłem i jest źle:

https://blog4web.pl/cron.png

z góry dzięki za pomóc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności