Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jedna uwaga:

Tryb pracy OmniADD zmieniam na dokładny -> odświeżam stronę i co widzę? widzę tryb szybki.

Teraz pytanie. Czy pomyślnie mi zmieniło na tryb dokładny tylko porostu widnieje napis: szybki czy coś jest nie tak ?

edit

jeszcze druga uwaga.

czy dałoby radę zrobić tak, że jak ustawię np. 20 dodawań na dobę to doda mi właśnie 20 nie licząc błędnych. Teraz np. na 20 otwartymini dodało mi 11 + 9 błędnych. Lepiej wyglądałoby 20 dodanych + 9 błędnych.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zrobiłem krótkie wideo. Tak u mnie to wygląda:

https://w165.wrzuta.pl/film/0BgIupMYcXq/szybki

po kliknięciu na button zapisz a następnie w zakładkę opcje zmienia mi się tryb na szybki. Naprawdę jest szybki :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Jest jeszcze jeden błąd, o którym nikt nie wspomniał (przynajmniej jak dla mnie jest to błąd). Chodzi o losowanie słów.

{1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5}

zawsze daje te same wartości, albo 1 1 1 1 1, albo 2 2 2 2 2 ablo 3 3 3 3 3 itd.

czy to zostało naprawione?

po kliknięciu na button zapisz a następnie w zakładkę opcje zmienia mi się tryb na szybki. Naprawdę jest szybki :)
U mnie to samo...

A czy Panowie na pewno uruchomili plik install.php ? Proszę włączyć jeszcze raz - dla pewności.

Jest jeszcze jeden błąd, o którym nikt nie wspomniał (przynajmniej jak dla mnie jest to błąd). Chodzi o losowanie słów.

{1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5}

zawsze daje te same wartości, albo 1 1 1 1 1, albo 2 2 2 2 2 ablo 3 3 3 3 3 itd.

czy to zostało naprawione?

Tak, zostało naprawione.

---> OmniADD <---

Wszystko fajnie gites fajosko ale 3 dzien sie doprośić o klucz aktywacyjny nie można. Kojotek żyjesz na tym gg?

Spróbuj wpisać ten sam klucz co poprzednio - u mnie zadziałało.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

najlepiej info w panelu, tak jak z aktualizacją bazy katalogów. Kojotek, jest szansa na priv do każdego rodzaju katalogu?

Od kolejnej wersji będzie info w panelu o aktualizacji. W mailing się nie wepcham bo potem ludzie zgłaszają że spamuję. Chcesz pobierasz aktualizacje - nie chcesz to nie :)

Prywatnej listy katalogów nie przewiduję - przynajmniej teraz bo przeczy to idei naszej bazy która miała być budowana przez wszystkich użytkowników OmniADD (kiedyś pomyślę nad tym tematem)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności