Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej byłoby stworzenie skryptu katalogu do którego wpisy mogla by dodawać wyłącznie dodawarka OMNIADD.Zasada taka stawisz 5-10-20 katalogów to masz dostęp do bazy,nie stawisz nie korzystasz.

WebMiniaczam przychodzi już amen,otwarte mało kto stawi bo w stopce już farma.Ogólnie to dobra baza dobra dodawarka:).Chodzi mi o strwożenie czegoś co będzie dostępne wyłącznie dla użytkowników OMNIADD,to moze byc skrypt,plugin do juz istniejących skryptów,nie wiem co jeszcze.To taki myśli nagłos :)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Koniec z koniem będzie tak, że każda nowa powstała dodawarka będzie wypuszczać od razu dedykowane tylko pod nią skrypty katalogów, w sumie nie głupie by to było.

edit. Mam pewnie problem. Gdy ustalę w harmonogramie, żeby więcej niż jedna strona miała wartośc 0 czyli bez limitu dziennego, odrazu wszystkie strony po przeładowaniu otrzymują maksymalny limit dzienny o wartości 20. Dlaczego ?

edit2. Ok już wiem o co chodzi - Kojotek utrudnił nieźle sprawę... Musiałem kliknąć 2 razy anuluj i raz okej żeby się zapisało, co wynikało z ostrzeżenia, które przeczytałem tylko raz...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Założenie jest takie że nasz katalog będzie wspierany tylko przez nas czyli OmniADD dodatkowo planuję wyjść z inicjatywą do Xanna żeby jego dodwarka też mogła dodawać do naszego katalogu (Xann ma swój skrypt my swój więc wydaje się uczciwe podejście do tematu szczególnie że nowa wersja webmini na horyzoncie)

Tak jak obiecałem ustawianie wartości 0 trochę jest utrudnione i powiem że pytania się mogą zmieniać więc można sobie trochę narobić kuku jak się źle kliknie - naprawdę proszę o rozwagę z ustawieniem 0

Co do cen końcowych v3 tak jak powiedziałem jeszcze nic na 100% pewnego nie jest ale mniej więcej tak będzie jak prezentowałem

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Katalog działa płynnie na MySQL lub SQLite - wersja na plikach txt odpadła z prozaicznego powodu jakim jest obciążenie jak na taki katalog wpadnie 5 lub więcej dodawarek - jak pięknie może podskoczyć obciążenie - do tego kilka katalogów na txt w jednym koncie hostingowym i można mieć niezły bigos.

Instalacja ogranicza się do wgrania 2 plików na serwer i odpalenie install.php potem możne zapomnieć już o tym katalogu

@marcin777 - Utrudnienie jest po to żeby osoby mniej doświadczone nie zrobiły sobie kuku na dodawarkę - kto doświadczony poradzi sobie z tym utrudnieniem

Dla OmniADD i każdego użytkownika tego programu ważne będzie ile się tego postawi :) - jeśli każdy kto ma wykupioną licencję postawił by po 50 sztuk to mamy kilka tysięcy katalogów :)

Taki mam plan i zamiar - dla tych co postawią moje katalogi i je utrzymają (będą odpowiednie warunki) otrzymają coś specjalnego (dodatek do OmniADD) - tu niestety nie mogę powiedzieć co ale powiem że na pewno warto będzie się postarać.

Na razie testujemy skuteczność OmniADD z naszym katalogiem i jak się można domyślić 100% :) - katalog oczywiście sam się pinguje

Nie mogę sobie z czymś poradzić :)

W zakładce: Moje strony mam sobie jakiś adres -> Stan: E (easydir - w trakcie). Jak teraz mam to wznowić ?:) Harmonogram -> rozwijam listę i nie widzę opcji easydir.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Taki mam plan i zamiar - dla tych co postawią moje katalogi i je utrzymają (będą odpowiednie warunki) otrzymają coś specjalnego (dodatek do OmniADD) - tu niestety nie mogę powiedzieć co ale powiem że na pewno warto będzie się postarać.

Na razie testujemy skuteczność OmniADD z naszym katalogiem i jak się można domyślić 100% :) - katalog oczywiście sam się pinguje

No to czekamy na premierke :) Bo kolejny chętny (ja) do stawiania katalogu się znalazł ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności