Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Odsyłam do FAQ :)

Wybierz harmonogram z menu:

* MOJE STRONY

* DODAJ KATALOG

* KATALOGI

* HARMONOGRAM

* UPDATE

* OPCJE

* PROXY

* FAQ

* WYLOGUJ

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@arve lek: Wyczyść błędy to pojawi się ponownie możliwość dodania do harmonogramu.

Hmm... Niby jak chcę dodać z powrotem stronę do harmonogramu to muszę wyczyścić błędy ? Jeżeli tak to dla mnie to trochę bezsensu :) Co jeżeli nie chcę wyczyścić błędów bo chcę to zrobić dopiero na samym końcu jak "przelecę" wszystkie katalogi easydir?

Tylko nie mówcie, że tak się nie da ;p

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Nie mogę sobie z czymś poradzić :)

W zakładce: Moje strony mam sobie jakiś adres -> Stan: E (easydir - w trakcie). Jak teraz mam to wznowić ?:) Harmonogram -> rozwijam listę i nie widzę opcji easydir.

Jeśli jest "w trakcie", znaczy że pozycja już jest w harmonogramie.

Hmm... Niby jak chcę dodać z powrotem stronę do harmonogramu to muszę wyczyścić błędy ?

Nie musisz. Możesz dodać w dowolnym momencie.

Właśnie dopatrzyłem się w harmonogramie dodawania napis: ERROR: table();

Nie widziałem go wcześniej. Teraz pytanie jak to rozwiązać ;) ?

W tym właśnie tkwią wszystkie Twoje problemy, wystąpił jakiś błąd podczas aktualizacji. Uruchom jeszcze raz plik install.php i upewnij się, że masz komplet plików w folderze crons - powinno być ich pięć.

---> OmniADD <---

W tym właśnie tkwią wszystkie Twoje problemy, wystąpił jakiś błąd podczas aktualizacji. Uruchom jeszcze raz plik install.php i upewnij się, że masz komplet plików w folderze crons - powinno być ich pięć.

Mam 5 plików w folderze crons. Uruchomienie jeszcze raz plik install ale nie pomogło. Coś mi się wydaję, że ten błąd error table widnieje mi od wersji v1 :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Co by tu wiele nie mówić cudy się zdarzają - czasem wystarczy kliknąć ctrl +f5 żeby cud się objawił :)

Świerza instalacja nowego katalogu (link podany wyżej) i ktoś dodał dziś swój wpis oto co się stało:

https://www.google.pl/#hl=pl&q=site%3Ak...6da0b795cfde5ce

Oczywiście domena jest domeną testową i nie prowadzą do niej żadne linki - katalog jest odpowiednio zoptymalizowany + posiada swój system pingowania nowych wpisów :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

ktoś dodał dziś swój wpis oto co się stało:

To mój wpis :) Chciałem zobaczyć jak wygląda. Swoją drogą, w tym wpisie nie ma nigdzie linku do mojej strony, ale rozumiem ,że to wersja testowa :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności