Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
bibliotekę przez chwile zainstalował admin serwera,login i e-mail prawidłowo,port 110 ,Cron ok na e-mail przychodzą haslo i loginy(na razie w skrzynce 4 e-maily)

A co pojawia się po ręcznym wywołaniu przez przeglądarkę pliku cron_reg.php ? Obstawiam że może jakaś spacja przez nieuwagę dopisana przy numerze portu czy serwerze POP czy haśle. Jeśli maile przychodzą to może oznaczać tylko, że OmniADD nie może zalogować się na skrzynkę, wszystko inne jest ok.

---> OmniADD <---

bibliotekę przez chwile zainstalował admin serwera,login i e-mail prawidłowo,port 110 ,Cron ok na e-mail przychodzą haslo i loginy(na razie w skrzynce 4 e-maily)

A co pojawia się po ręcznym wywołaniu przez przeglądarkę pliku cron_reg.php ? Obstawiam że może jakaś spacja przez nieuwagę dopisana przy numerze portu czy serwerze POP czy haśle. Jeśli maile przychodzą to może oznaczać tylko, że OmniADD nie może zalogować się na skrzynkę, wszystko inne jest ok.

Juz ok dzdieki.Problem sam się naprawił mam aktualnie już 40 dodanych ale po parę minutach oznaczenia WS oznaczone na czerwono,tak ma być?

Proponowałbym wprowadzenie opcji na podstronie "proxy" pozwalającą na usunięcie jednym klieknięciem wszystkich serwerów proxy, które są szare. Kolejną możliwością jest zrobienie checkboxów przy każdym serwerze oraz masowe zarządzanie (usuwanie).

Mam również pytanie czy każdy update bazy danych powoduje wyzerowanie postepu w sprawdzaniu adresów wordpress?

Gdy już lista oczekujacych zbliża mi się do 0 i zrobię update to znów jest niecałe 4000 i zabawa w kółko.

Na wskutek zabaw wieku dziecięcego nowo powstałej zabawki Kojotek testując jej możliwości

z powodu szybkości działania zaliczył bana na IP.

Pytanie brzmi co z użytkownikami OmniHosta stawiającymi dodawarkę u siebie, co prawda użytkownicy kont PIO mają 15 IP do wyboru jednak wychodzą przez jeden. Ten zbanowany.

Z postów we wątku wyczytałem, ze względu na testy Kojotka biblioteka IMAP jest wyłączona

Zakupiłem niedawno Adda, przelew jest w drodze, czekam na info do autoryzacji skryptu. Jednakże w międzyczasie nabieram wątpliwości czy właściwy hosting wybrałem. Pierwsza myśl była skoro z jednej stajni, najlepiej będą ze sobą współgrać.

Pytanie do osob, ktore maja omniAdd na Laohost - jaki macie pakiet, lub ile obciezenia generujecie, bo nie wiem jaki pakiet wybrac?

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Pytanie do osob, ktore maja omniAdd na Laohost - jaki macie pakiet, lub ile obciezenia generujecie, bo nie wiem jaki pakiet wybrac?

Ja mam na laohost, konto średnie:) Skuteczność jest dobra, działanie również dobre. Obciążenia nie przekracza dopuszczalnej (zdarzyło się że chwilowo podskoczyło ponad dopuszczalny %, ale zaraz spadło, później w aktualizacji ponoć zostało to poprawione)

@hekko - ok pobawię się tym dziś w nocy i mam odrazu pytanie na serwerach Hekko jest właściwy ZEND ?

@Arni - wsparcie dla OmniADD w OmniHOST zbliża się dużymi krokami

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Założenie jest takie że nasz katalog będzie wspierany tylko przez nas czyli OmniADD dodatkowo planuję wyjść z inicjatywą do Xanna żeby jego dodwarka też mogła dodawać do naszego katalogu (Xann ma swój skrypt my swój więc wydaje się uczciwe podejście do tematu szczególnie że nowa wersja webmini na horyzoncie)

i to byloby swietne posuniecie, bo inaczej w kazdym katalogu beda wszedzie te same strony...

jakby jeszcze byla mozliwosc stawiania gotowych baz z safiro na poczatek bylby juz miod

to jeszcze bardziej zwiekszy unikalnosc stawianych katalogow, a i ludzie stawiajac katalogi z wlasnymi wpisami byliby bardziej chetni do ich stawiania i przede wszystkim ich linkowania

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności