Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OK - w końcu udało się dojść problemu - został on już poprawiony będzie w update na sobote planowanym

Na razie proszę nie używać linków w {} bo mogą wystąpić problemy w nowych wersjach OmniADD (anchor może być losowy w linku)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@okazzwłoka, jak ja (i eszta) będe z każdym opisem kombinował, to te katalogi do których bedzie to dodawane będą jak sieczka (zresztą już częśc z nich taka jest) :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dlaczego dodaje mi do wordpressow tylko tytul? sprawdzilem liste i wszystkie dodane wpisy sa puste, maja tylko tytul. widze ze to nie tylko moj problem bo przegladajac blogi z listy niektore maja tez tylko tytuly, lub np jedno, dwa slowa i uciete. sprawdzalem tryb szybki i dokladny i ten sam blad.

wciaz tez czekam na jakakolwiek pomoc odnosnie pytania zadanego juz kilka dni temu, a mianowicie:

dodalem 50 swoich prywatnych blogow wg schematu z haslem itd

dodalo mi 3... pokazuje oczekujacych 0

dodalem ponownie, nie dodalo ani jednego. wciaz sa 3. o co chodzi? to sa istniejace, dzialajace blogi, hasla sa dobre (wszystkie maja te same) wiec czemu sie nie dodaja do listy????

1. wp sa moje, nic nie jest zmienione. jedyne co to ustawione haslo na to samo w kazdym. logowanie itd jest jest w kazdym standardowym blogu na wp

2. adresy sa podane tak jak powinny byc czyli z www lub bez w zaleznosci od bloga

3. pokazuje oczekujacych 50, po czym sie zmienia stopniowo do 0, liczba bledow 0. po prostu nie dodaje moich blogow do listy. lista jest dobrze dodana, w koncu nie jest filozofia wpisanie czego takiego login::hasło::https://www.domena.pl

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Czy wywalenie logów uniemożliwia skorzystanie z export txt w moje strony? Wydaje mi się, że nie, ale... lepiej spytać :]

W tabelach pojawia się nadmiarowość, może jakiś OPTIMIZE TABLE ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności