Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Czy komuś oprócz mnie zwiększyło się obciążenie serwera po zainstalowaniu wersji z 11 września? Wcześniej przez 2 tygodnie admin nic nie narzekał, a teraz godzinę po aktualizacji skryptu przyszedł i powiedział żebym przystopował trochę....

u mnie nic,transfer miesięczny aktualnie poniżej 10 %, mam tylko 18 projektów aktualnie dodawanych.

Omni add nie zużywa dużo transferu chodzi raczej o zużycie CPU.

Mam pytanko do Kojotka,sprzedajesz tą dodawarke na rynku angielskim?Bo ostatnio straszny syf leci w katalogi.Ten jeden ( do którego pisałem) przestał, ale widzę że angoli zaczęli walić w katalogi podobnym spamem.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy 40 projektach obciążenie jest małe, duży skok był 15 wrzesnia, po czym znowu spadło do normalnych osiągów :)

Mnie bardziej martwi niska skuteczność dodawania do otwartych (przy opcji dodawania: szybkie)...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ja podmieniam wszystkie i po sprawie. Wysyłam całe archiwum na ftp i extract przez DA (oczywiście nie podmieniam setings).

Mam ten sam problem. Od parunastu dni ilość wordpress = 0. Testowałem na dwóch skrzynkach bo było podejrzenie, że serwery w ovh mają bana w o2.pl ale jednak nie. Coś z tą obsługą maili jest nie tak. IMAP oczywiście zainstalowany i działa prawidłowo - sprawdzony na innym skrypcie, który wykorzystyje imap.

kojotek, nie mam zadnych spacji, ani nic co by moglo sugerowac ze lista z prywatnymi preclami jest bledna. dodalo mi 3 z 50 i koniec.... nawet jak dodaje pojedynczo do listy to sie nic nie dzieje. nawet nie pokazuje bledow...

no i dlaczego ciagle mi dodaje tylko tytul do wordpressow? nie ma zadnej tresci. nie wazne czy jest szybki tryb czy dokladny. zrobilem nowy opis pod blogi wszystko wydaje sie ok ale nie dziala dodawanie.

podsumowanie katalogow:

wordpress 2569 293 52 84.93% - dodalo ponizej 300 i stoi od kilku dni...

bylbym wdzieczny za pomoc, bo w obecnej chwili dodawanie do wordpressow nie dziala w ogole....

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Puste wpisy zostały już omówione w tym wątku - strona wstecz

Co do reszty nie mając konkretów ciężko mi się wypowiedzieć co jest nie tak - moje wszystkie kopie działają z IMAP i ładnie pobierają maila. Wyślijcie na PW adresy i hasła zobaczę co tam popsuliście

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jak obiecałem tak się stało też i jest od tej chwili do pobrania nowa wersja OmnoADD 2.8.0 oto lista zmian

X - dodawanie do katalogów FreeGlobes

X - dodawanie do katalogów z CAPTCHA (tam gdzie złamanie obrazka nie jest możliwe bez jego odczytywania)

X - integracja systemu płatności za obrazki (szybkie płatności dotpay)

X - możliwość zmiany interfejsu (IP) połączeń wychodzących (jeśli dostępne na serwerze)

X - kompresja plików z logami (odpowiedzi katalogów) - zajmują nawet o 75% mniej miejsca

X - poprawka w synonimach (problem pustych wpisów)

X - możliwość włączenia ponownej rejestracji na WP (przydatne w przypadku bana)

X - informacja o dostępności nowej wersji PROGRAMU - nie mylić z nową wersją BAZY (zakładka update)

X - możliwość usunięcia wszystkich nieaktywnych proxy jednym kliknięciem

X - możliwość sprawdzenia poprawności połączenia ze skrzynką e-mail

X - podgląd statusów online/offline serwerów OCR

X - uzupełnione FAQ

Każda nowa wersja i obecna otrzymują 200 obrazków w OmniOCR za FREE na dobry początek i przetestowanie w praktyce naszego serwisu do czytania obrazków

Statystyki katalogów:

Nazwa Liczba (zaindeksowane)

easydir 700

freeglobes 207

otwartymini 895

webmini 2049

wordpress 3291

OmniOCR cennik:

1 000 obrazków - 15 zł

2 200 obrazków - 30 zł

5 000 obrazków - 60 zł

13 000 obrazków - 150 zł

OmniOCR jest autorskim rozwiązaniem które czyta automatycznie obrazki i obecnie ma skuteczność na poziomie 97.3%. Nasz system jest w pełni automatyczny i obsługiwany przez 3 serwery dzięki czemu nie powinno dojść do przeciążenia serwerów

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności