Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmm...

To omniocr to chyba rzadko bedzie wykorzsystywane, bo jesli chodzi o easydir, webmini

to moze <2% tych ktatalogów jest lepiej zabezpieczonych i dodawarka jak dodawała dobrze do tych katalogów

będzie to nadal robiła bez tego omniocr - zgadza się ?

Do czego jakich typów katalogów ma być wykorzystywane omniocr freeglobes, wordpress,

tylko tam, gdzie jest Captcha ?

lol nie wiedziałem, że trzeba będzie płacić za captche. Powodzenia... Mam lepsze, bardziej zadowalające rozwiązania...

Ale bez nerw :) OmniADD działa tak jak działał i nikt nikogo do płacenia nie zmusza. Istnieją jednak katalogi w których obejście obrazka nie było możliwe - trzeba go po prostu w jakiś sposób odczytywać i tylko tych katalogów dotyczy płatność. Dodawanie do wszystkich pozostałych katalogów działa tak jak działało dawniej. I OmniADD będzie dalej rozwijany pod kątem takich katalogów (niewymagających dodatkowych opłat) jeśli tylko skrypty katalogów na to pozwolą. Nie nastawiamy się z rozwojem wyłącznie na katalogi obrazkowe z dodatkową opłatą. Po prostu gdybyśmy nie wprowadzili tej opcji, nie wprowadzilibyśmy obsługi tych katalogów w ogóle, bo nie ma możliwości dodawania do nich z pominięciem obrazka.

aktualizacja polega na podmianie plików?

Tak - szczegółowy opis instalacji i aktualizacji znajduje się w paczce z programem. Ważne jest aby w przypadku aktualizacji nie zastąpić pliku settings.php i katalogów cookies oraz cats. No i oczywiście trzeba uruchomić plik install.php

jesli chodzi o easydir, webmini

to moze <2% tych ktatalogów jest lepiej zabezpieczonych i dodawarka jak dodawała dobrze do tych katalogów

będzie to nadal robiła bez tego omniocr - zgadza się ?

Zgadza się.

Do czego jakich typów katalogów ma być wykorzystywane omniocr freeglobes, wordpress,

tylko tam, gdzie jest Captcha ?

Na dzień dzisiejszy są to tylko FreeGlobes i to też nie wszystkie - do niektórych stosowanie obrazka nie jest konieczne. Warto zapoznać się z najnowszym FAQ programu, tam jest wszystko jasno opisane.

---> OmniADD <---

To jeszcze powiedz dlaczego to mi wyskoczyło po aktualizacji:

Fatal error: Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in /home/jail/mopik/home/mopik/domains/mopik.laohost.net/public_html/webmini/funkcje.php on line 0

Tu zrzut ekranu

Też się kiedyś na tym złapałem, stąd wiem :)

Rzeczywiście przy info o aktualizacji dobrze byłoby podać że trzeba odpalić install

Jeśli opis jest za krótki, skrypt go powiela do wymaganej wartości. Możliwe, że z tytułem jest podobnie...

Ale oni nie sa wlascicielem decaptcher.com, wiec nic na tym nie zarobia, a tak to zawsze dodatkowa kasa plynie :) Poza tym jezeli, maja skutecznosc na poziomie 97% to sa tansi od decaptcher, bo tam skutecznoc jest na pewno mniejsza - zalezy od captchy, ale ja bym z wlasnych obserwacji obstawil 50%.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności