Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1 - aktualizacja to przeczytanie dokładnie opis.txt potem nadpisanie plików zgodnie z instrukcją oraz odpalamy plik install.php

2 - teoretycznie OmniADD już można odpalać na OmniHOST (należy zmienić interfejs połączeń wychodzących - opis w FAQ) - opcja dla zaawansowanych użytkowników i nie świadczymy tutaj wsparcia technicznego - Tylko dla zaawansowanych użytkowników

3 - w/w komunikat z zenda o nie kompatybilności - należy skontaktować się z adminem i poprosić o aktualizację do v3.3.x

4 - OmniOCR to opcja dla tych co chcą dodać stronę do katalogów gdzie nie dodaje ŻADNA inna dodawarka automatyczna ;) - płatność za OCR wynika z kilku powodów np koszt utrzymania serwisów orac co najważniejsze odfiltrowanie śmieciowych stron dodawanych przez OmniADD do naprawdę wartościowych katalogów. Ceny naszym zdaniem nie są przesadzone (to są ceny jeszcze zaniżone) - jeszcze raz powtórzę dlaczego warto będzie korzystać z obrazków :

- wpisy są dodawane tam gdzie nie doda żadna automatyczna dodawarka

- katalogi nie są tak bardzo zaśmiecone jak inne

- katalogi są o znacznie wyższej jakości w stosunku do pozostałych

- nasza cena odstrasza dzieciaki z opisami super śmieciami

- liczymy że jak już się extra płaci za swoje dodawanie to użytkownik postara się o lepszy opis

- koszt relatywnie dodania 1 wpisu jest bardzooooooooooo niski

- skuteczność na poziomie 97% gdzie konkurencja ma skuteczność na poziomie 30 - 45% (nie potrafią przepisywać Dużych i małych literek)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

skrypt źle dodaje tytuły we Freeglobes

np jest jeden tytuł to:

- Tytuł : Katalog StronKatalog Stron

lub jak jest kilka to powiela pierwszy lub drugi itd kilka razy

- Tytuł : KatalogKatalogKatalogKatalog

Da się coś z tym zrobić? Puściłem pełne dodawanie na jedną stronę we Freeglobes i pewnie większość będzie odrzucona, bo nie każdy to mod to poprawi ;)

Może zastanowisz się nad rozwiązaniem łamania captcha w php na przykładzie naszego kolegi z forum: https://projekty.shad.net.pl/captcha/ - takie rozwiązania są stosowane już od dawna (np. w Seo Adder) i nie będziesz musiał brać opłat za używanie Twoich serwerów ocr.

Kojotek, wiem że pisałeś że nie zrobisz, ale proponuje dodać dodawanie do SEO Katalogu. Zarobisz na tym i zadowolisz użytkowników swojego oprogramowania.

twoje dywagacje to wyłącznie dywagacje,Kojotek dal słowo Generalu

,Dla niektórych dane słowo ma znaczenie,i bardzo dobrze!

MaxPan, przestań ;) To była sugestia - ewentualnie prośba, a nie "dywagacje". Ja nie widzę różnicy w dodawaniu do SEO Katalogu z automatu a dodawaniu ręcznym (a raczej pół automatycznym). Domyślam się że Kojotek tego nie zrobi, ale mam szczerą nadzieje, że ktoś inny napisze taki automacik.

Treningi WattUp.pl

Domyślam się że Kojotek tego nie zrobi, ale mam szczerą nadzieje, że ktoś inny napisze taki automacik.

ciekawe ile z seokow zostalo by wtedy darmowych

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności