Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Również jestem w szoku, jeśli chodzi o szybkość działania skryptu, ale i supportu ;)

EDIT:

Ze swojej strony mam tylko jedną taką prośbę, a mianowicie w zakładce "Strony" brakuje opcji "usuń", gdy np. skończyliśmy katalogować daną stronę i chcemy ją usunąć z dodawareczki :)

OK - opcja usuń na liście do dodania jednak czy jest sens usuwać jak baza się zmienia i można później chcieć dodać do nowych katalogów które dzięki Xann-owi cały czas się pojawiają (jedne wypadają inne dochodzą)

Tak jak mówiłem na początku ten soft ma być szybki i skuteczny - olewamy bajery wszystkie jakie można tam wpakować bo to mija się z celem dodawarki

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

OK - opcja usuń na liście do dodania jednak czy jest sens usuwać jak baza się zmienia i można później chcieć dodać do nowych katalogów które dzięki Xann-owi cały czas się pojawiają (jedne wypadają inne dochodzą)

A to już kwestia każdego z osobna, jeśli ktoś ma dużo stron, dodaje, "przeleci" całą bazę, często przydaje się opcja "usuń", żeby nie robić sobie bałaganu i nie szukać w dziesiątkach, setkach stron tej jednej :) Zwłaszcza, że czasem zdarzy się dodać do tej zakładki dwie te same strony ;D

A jeśli chodzi o same założenia dodawareczki, jak dla mnie jak najbardziej OK. Mi osobiście nie zależy na nie wiadomo jakich bajerach, a zależy przede wszystkim na wydajności, a ta akurat jest bardzo wysoka, dlatego soft polecam :)

@finansiarz - tylko mała uwaga jeśli dodasz i usuniesz stronę i potem znów dodasz ją to tam gdzie już wpis jest dodany będzie error (te katalogi nie przyjmują więcej niż 1 wpis na domenę) dlatego nie jest zalecane usuwanie chyba że się chce tracić czas na ponowne odfiltrowanie gdzie się już dodał wpis - ale tak jak mówiłem będzie w kolejnej aktualizacji może już będzie to Omni v2 - zobaczymy

Chciałem się tylko upewnić :) Wiedziałem co wybierać w chwili gdy była taka okazja :)

Jako, że się nie znam zbytnio na serwerach, pytam czy jakbym umieścił tą "niby" dobrą dodawarkę do katalogów web-mini to nie zostałbym zbanowany? (Edit. chodzi mi o linuxpl.com)

Ps. nie szukałem wcześniej informacji na ten temat w G.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Jak nie będziesz przesadzał to raczej żaden admin bana Ci na IP nie da - ale tu gwarancji nie ma żadnych nas po paru tygodniach ostrej zabawy na testach zbanowali (nasza wersja robiła 60 wpisów na minutę - ta wersja 10 więc jest zabezpieczenie przed przeciążeniem katalogów na odpowiednim poziomie ) - nie ma możliwości odblokowania ilości dodań na minutę

Jak za każdy produkt Omni wpłata na konto i kontakt na GG który jest podany podczas pierwszego uruchomienia dodawarki. Dane do wpłaty można znaleźć na każdej ze stron z mojej stopki w tytule wpisując : Dodawarka webmini

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności