Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

zauwazylem niedociagniecie z liczba pokazywanych bledow

gdy bedzie sie mialo x bledow w wp i nastepnie wybieze sie ponowna rejestracje - wtedy usuwa z bazy katalogow wszystkie wp, zeruje liczbe dodan ale nie zeruje liczby bledow na spisie projektow (tylko w szczegolach projektu). nawet guzik 'usun bledy' przy wp tego nie robi.

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

rozumiem, iz nie chcecie dodawarki do seokatow generala. szkoda robic syf, a w sumie poldodawarki juz istnieja.

wordpressy faktycznie dodaje jak nie ma linku w {|}, szkoda tylko ze poki co mi lista zatrzymala sie na ponizej 300 i wiecej sie nie dodaje. co do prywatnej listy wysle zaraz maila moze uda sie to naprawic

ogolnie to w sumie dzieki za dobry soft ;) kiedy integracja z omniping co by pingowalo wpisy :)

i kiedy nowy skrypt katalogow... domeny mi sie starzeja ;)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Tu masz przykład jak cudownie zgłasza wpisy dodawarka:

2010-09-20 - Tani hostingTani hosting - www.hekko.pl/ - [Edytuj] Profesjonalny hosting to podstawa działania każdego katalogu, bez hostingu www jak bez ręki, nic nie da się utworzyć, dlatego do Was kierujemy naszą ofertę, w pakiet której wchodzi 6 atrakcyjnych kont hostingowych wart zakupienia. Ponadto w swo
Kategoria : > Hobby i Rozrywka

Takich wpisów w katalogu FG było około 100. Ręcznie dodane wpisy są oczywiście dłuższe.

Treningi WattUp.pl

Niestety poprzedni hosting przestał już sobie radzić. Postanowiłem przenieść dodawarkę na inny. Przekierowałem subdomenę na której była instalowana, wgrałem pliki w trybie binarnym, settings.php ustawione i dostaje komunikat:

OmniADD v2.8.0 Producent OmniWEB LTD. Zakaz kopiowania i dekodowania oprogramowania oraz jego elementow

Co z tym zrobić?

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Po tym jak zobaczyłem jakie spustoszenie w FG sieje omniAdd natychmiast wyłączyłem dodawanie do tego typu katalogów.

Użytkownik powinien mieć możliwość wyboru, czy chce za wszelką cenę dodawać byle gdzie śmieci, jakie system robi z wprowadzonych opisów - czyli tak jak dzieje się to teraz - czy też nie dodawać opisów tam, gdzie od wpisu wymagana jest większa ilość znaków/dłuższy tytuł. Jeżeli program chce skrócić tekst - niech wycina całe zdania aż do kropki.

Za poziom wysyłanych opisów są odpowiedzialni zarówno użytkownicy jak i autorzy programu.

Osobiście mam jeszcze jeden problem z aplikacją - mam sporo projektów i po jakimś czasie w części z nich EasyDiry po prostu wyłączają się z harmonogramu - ktoś miał podobne doświadczenia? Drugie pytanie - od czego zależy przerwanie projektu (zaznaczenie na czerwono przy danym typie katalogów)?

tyle narzekania na dodawanie freeglobow to sprawdzilem u siebie...

mam np freeglobes 207 dodano 80 bledow 20 80%

klikam na eksport freeglobes i mam pusty plik. tak we wszystkich stronach ktore maja wybrane freeglobes. klikajac na podsumowanie oczywiscie jest lista ale tam sa tylko domeny glowne, a szukajac nie znajduje nic. dodaje do freeglobow raczej lepsze strony z porzadnym opisem wiec raczej problemem nie jest moderacja (usuwanie przez admina)

Dziś planowana jest aktualizacja o nowy katalog + poprawimy to cięcie opisów do "kropki" i będzie zdecydowanie lepiej

@pandha - już pisałem o tym wcześniej na razie nie monitorujemy katalogów FG czy wpis się pojawił i tym samym pod jakim jest adresem. Na niektóre wpisy długoooo trzeba będzie czekać. Powiem tylko tyle że w planach jest napisanie w przyszłości (na pewno nie wcześniej aż skończymy obsługę wszystkich katalogów - zostało tego jeszcze z 10 skryptów) automatu osobnego który będzie latał po katalogasz i szukał wpisów tak gdzie OmniADD nie może go dostać od razu - ale tak jak mówię będzie to osobny automat bo nie mieści się on w założeniach szybkiej i skutecznej dodawarki (skutecznie by nas to spowolniło)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Dziś planowana jest aktualizacja o nowy katalog + poprawimy to cięcie opisów do "kropki" i będzie zdecydowanie lepiej

No to czekamy z niecierpliwoscia:) No I czekamy na info kiedy swiatlo dzienne ujrzy wasz katalog, bo domenki czekaja :)

@verSuS - jak przenosisz musisz sie skontaktowac z supportem na gg. Rozmawialem z nimi w tej kwestii i skrypt jest przypisany zarowno do serwera jak i domeny, przeniesienie wraz z domena nic nie da i skrypt nie bedzie dzialal. Powiedzieli, ze jak bede chcial przeniesc to mam sie odezwac i nie bedzie problemu :) Poza tym support na gg dziala naprawde sprawnie i chetnie pomagaja rozwiazywac rozne problemy z omni, wiec pisz :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@finansiarz- katalog dopieszczamy żeby naprawdę był dobrym produktem i stabilnie się trzymał i co ważnie nie zabił serwera jak OmniADD tak wpadnie z swoją mocą przerobową

Właśnie się ktoś zgłosił po nowy klucz po przeniesieniu więc domyślam się że był to verSuS - Informacja dla potomnych OmniADD można przenieść ale zawsze jest wymagany kontakt z pomocą techniczną (najlepiej na GG) aby przepisać licencję na nową lokalizację - należy podać stary ID (zostanie zablokowany) oraz nowy ID

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Strasznie muli przy dodawanie FG, wlecze się to strasznie... Jeden katalog FG potrafi z 5 minut dodawać blokując wszystko, oczywiście są też przebłyski, że błyskawicznie wrzuci z projektu i 10, po czym znowu się blokuje na jakimś... Tak to powinno wyglądać?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@pandha - już pisałem o tym wcześniej na razie nie monitorujemy katalogów FG czy wpis się pojawił i tym samym pod jakim jest adresem.

dzieki za info. watek robi sie dlugi i ciezko juz wylapac poszczegolne informacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności