Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@arve_lek - mając jeden projekt to szkoda kupować mojej dodawarki

@marcin_ek - to jeszcze hekko dołoży do tego sprzątaczkę za te 200 zł żeby posprzątała - gdzie sam soft jest warty znacznie więcej nie wspominając już o kosztach serwera etc (chciałeś pewnie napisać miesięcznie 100 - 200 zł )

Niestety muszę powiedzieć że nie wiem co się dzieje na Laohost ale sugeruję przejście do innej firmy do czasu aż się poprawi im ten monitoring

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Napisałem: ... powiedzmy .... ;p Teraz mam 2 projekty to więcej niż jeden :):, ale mógłbym dodać z 20 kolejnych, ale póki co to testuję skuteczność dodawarki na dwóch projektach więc stąd moje pytanie.

Czyli jak ktoś ma powiedzmy tylko 1 projekt w dodawarce, to lepiej ustawić wywoływanie crona co np. 5 min ?

Odpowie mi ktoś na pytanie ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

W statystykach katalogu (otwarymini) mam: Ilość = ponad 600, a dodanych ponad 500.

Teraz jak wchodzę, w moje strony: export otwartymini to generuje mi tylko ponad 200 adresów. Co z resztą ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

moje statystyki z uwzglednieniem proxy kilku (60-80%):

Nazwa Ilość Dodano Bledy Skuteczność

webmini 2025 16085 8463 65.52% Szczegóły

easydir 671 5078 3302 60.6% Szczegóły

otwartymini 667 2787 5410 34% Szczegóły

wordpress 1675 2969 2392 55.38% Szczegóły

freeglobes 207 195 215 47.56% Szczegóły

Łącznie 5245 27114 19782 57.82%

kojotek za capcha powinienes dac pół tej ceny , ma sie to nijak do profesjonalnych systemów łamiących.

CZy tylko popranie złamane kody schodzą z konta, czy też każda próba łamania jest odejmowana ze stanu ?

Słabe coś masz te statystyki w otwartymini ;p Ja mam 80.24%.

arve_lek, czesc katalogow otwarty_mini jest moderowana, dlatego nie wsztstkie wpisy sa w exporcie smile.gif trzeba sprawdzac na poczcie

Faktycznie zapomniałem o sprawdzeniu poczty :) Tylko martwi mnie to, że na poczcie były zaakceptowane tylko 20 wpisów. 7 zostało odrzuconych z powodu np. braku umieszczenia linku zwrotnego itp.

Chyba moderatorzy moderują swoje katalogi raz w roku. Czekam już tydzień i nic.

O7vVmZ7.gif

skutecznosc nie jest wyznacznikiem bo jak skasujesz bledy to bedzie na 100%.

Naoisz ile z tych 80% masz dodanych i na jakim hostingu i czy z proxy.

Moje stat sa z omnihost + proxy(60-80%)

Z tych 80% mam zaakceptowanych około 40-50%. Mam nadzieję, że moderatorzy katalogów zaczną moderować swoje katalogi :) OmniAdd mam zainstalowaną na linuxpl, a do katalogów na proxy, to dodałem do około 20%.

O7vVmZ7.gif

Ja natomiast mam taką propozycję do przemyślenia dla kojotka. Otóż aby zainteresowane osoby postawiły np. x precelków na Wordpress (w grę wchodzi także jakiś autorski skrypt). Dostępne one były by tylko dla właścicieli OmniADD (trzeba by przemyśleć zabezpieczenia aby nikt z zewnątrz nie mógł dodać swoich wpisów w przypadku WordPress). Wyznacznikiem dodania takich precli była by wyłącznie domena główna pierwszego rzędu (bez .tk i podobnych) na taki precel oraz unikalne ip. W zamian twórcy precli dostawali by ileś tam punktów na łamanie obrazków za to. Myślę, że zainteresowało by to sporo osób aby takie precelki udostępnić na czym skorzystali by wszyscy. Właściciele takich precli, ty Kojotek oraz Ci co zakupili licencję na tą dodawarkę.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

gielo, guth idea, ale nie WP, tylko raczej jakies autorskie rozwiązanie wzorowane na tym, dlaczego nie WP? Bo jest tam srylion niepotrzebnych rzeczy, które trzeba by wgrać ;)

pozostaje też sprawa kto będzie włascicielem dodarwarki, Ty, ja którzy zakupilismy ją, czy też osoby, które będą korzystać z rozwiązania, które będzie wdrażał hekko :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ale mi się trafiło :

Pozostało do wykorzystania: -1 obrazków.

Też popieram pomysł użytkowników omni aby siebie wzajemnie spamowali z róznych IP w formie zamknietej. Tylko kto zrobi taki skrypt, może kojotek doda moduł do katalogu "OMNIADD - ..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności