Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

kojotek pisal ze bedzie nowy skrypt katalogu i ze beda bonusy za stawianie katalogow.

tak w ogole to gdzie mozna zakupic dodawarke omniadd? strona omniadd.pl nie dziala i jaka jest obecnie cena, bo w pierwszym poscie jest wciaz 150 zl... dzieki za info

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W pierwszym poście masz plik do pobrania. Pobierz, rozpakuj i tam w pliku txt pod koniec masz opisane gdzie, jak i chyba za ile.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A ja mam takie pytanie:

Dało wam jakieś wyniki dodanie strony do tej dodawarki ?

Bo chcę zakupić i nie wiem czy skupić się na droższym publikerze czy tej dodawarce ?

Z góry dzięki za rady

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

daje niezle wyniki. oczywiscie nie wbijesz tym strony na frazy pozycjonowanie, ale po przeleceniu calej bazy masz srednio 250 linkow. oczywiscie mozesz wziasc eksportowac pliki np easydir czy otwarty i wrzucic np do weblinka, wtedy zaindeksuje ci sie znacznie wiecej

ogolnie dodawarka jest niezla do linkowania i indeksowania zaplecza

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Ilość katów i blogów to około prawie 7k pozycji, ogólna skuteczność na poziomie 70% (ciągle się dodaje, więc może się to wahać) w trybie szybkim, na próbce 65 projektów. Co zrobisz z tymi lokalizacjami i czy będzie jakis efekt, to już tylko Twoja sprawa :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A ja mam takie pytanie:

Bo chcę zakupić i nie wiem czy skupić się na droższym publikerze czy tej dodawarce ?

Z góry dzięki za rady

Najlepiej to mieć jedno i drugie :D Ale zawsze możesz nie ulec fascynacji prędkością dodawania i dodawać z umiarem, pingować i podlinkowywać linki i pewnie też będzie dobrze. ;)

A skuteczność w dużej mierze zależy od Ciebie. Mając jedno albo drugie, albo oba narzędzia, jak źle przygotujesz działania, to też efektów mieć nie będziesz.

Nie zapominaj, że wiele ludzi ma także własne prywatne precle i katalogi i ta dodawarka jak prawidłowo przygotujesz artykuły i wpisy w katalogi oraz prawidłowo skonfigurujesz dodawanie może naprawdę uprościć Tobie życie i zaoszczędzić sporo czasu. Takie dodawanie jak co poniektórzy idioci walą w webmini (zdaża się, że i w inne katalogi oraz publiczne precle) w postaci kilku jednakowych słów + linki do różnych stron nic nie daje praktycznie dodającemu natomiast właściciela katalogu naraża na bana. Piszę o tym bo znowu tego dziadostwa się sporo pokazuje w webmini i w sumie xannn zamiast kombinować jak tu utrudnić życie innym dodawarkom, mógłby zabezpieczyć jakoś skrypt przed takimi pseudo pozycjonerami bo może się okazać że w krótkim czasie nie będziecie mieli do czego dodawać bo 99% zarobi bana za ten syf i pozostanie tylko własne prywatne zaplecze precli i katalogów.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Nie zapominaj, że wiele ludzi ma także własne prywatne precle i katalogi i ta dodawarka jak prawidłowo przygotujesz artykuły i wpisy w katalogi oraz prawidłowo skonfigurujesz dodawanie może naprawdę uprościć Tobie życie i zaoszczędzić sporo czasu. Takie dodawanie jak co poniektórzy idioci walą w webmini (zdaża się, że i w inne katalogi oraz publiczne precle) w postaci kilku jednakowych słów + linki do różnych stron nic nie daje praktycznie dodającemu natomiast właściciela katalogu naraża na bana. Piszę o tym bo znowu tego dziadostwa się sporo pokazuje w webmini i w sumie xannn zamiast kombinować jak tu utrudnić życie innym dodawarkom, mógłby zabezpieczyć jakoś skrypt przed takimi pseudo pozycjonerami bo może się okazać że w krótkim czasie nie będziecie mieli do czego dodawać bo 99% zarobi bana za ten syf i pozostanie tylko własne prywatne zaplecze precli i katalogów.

pisałem o tym gielo,juz pare razy,ale kojotek jakoś ignorował moje sugestie,ja mam trocha easydirow i ok 80% wpisów każdego dnia kasuje.

A ja mam pytanie do Kojotka: czy można byłoby przy każdym projekcie wprowadzić miejsce na jakąś krótką notkę? Dla mnie byłoby przydatne, oczywiście jeśli innym by się to przydało, proszę o poparcie :)

MaxPan nie wydaje mi się, że takie zabezpieczenie należy do kojotka bo takich dodawarek jest sporo. Wy pisaliście o 4 bodajże, a ja sam znam chyba z 8. Oczywiście prywatne z dostępem do kilku wybranych osób ale nie znaczy to, że reszta dodaje porządne wpisy. Sam posiadam sporą liczbę webmini oraz easy dir w których codzienna ręczna moderacja odpada. Można oczywiście banować ip z jakich te spamy idą kompleksowo na dedykach tylko co jak koleś spamuje ze zmiennych ip czy poprzez różne proxy ? Wtedy sam sobie szkodę zrobię blokując takie ipki.

PS. Mam też kilka pytań odnośnie dodawania artykułów do precli na różne frazy ale do tej samej domeny z różnym priorytetem. Powiedzmy że mam 13 różnych artykułów zsynonimizowanych, który każdy zawiera link do tej samej strony ale z inną frazą. Każda fraza ma inny priorytet dodawania. Jedna 5 wpisów na dzień, inna 20, a jeszcze inna 15 dziennie itp. Jak to ustawić teraz w omniadd ? bo kombinuję i co bym nie zrobił to d...a z tyłu. Albo jak ustawie wszystkie arty do jednego projektu to będzie mi losował je jak mniemam wybiórczo i nici z dokładnego określenia dodań na poszczególne frazy. Jeżeli natomiast dodam je jako oddzielne projekty to będę mógł oczywiście każdemu nadać inną dzienną ilość dodań natomiast jak rozumiem 13 szt wyląduje w tym samym preclu (preclach) czego także chce uniknąć. Jednym słowem musi być dokładnie określona ilość dziennych dodań ale w jednym i tym samym preclu jak się ukaże już jeden art z jakąś frazą do strony www.xxx.pl to nie może się tam więcej pojawić inny artykuł z inną frazą do tej samej strony www.xxx.pl. Ma ktoś pomysł jak to ustawić ? Nie chcę sam kombinować za bardzo aby w precle syf nie poszedł. Musze być 100% pewny że dane ustawienie zadziała dokładnie tak jak sobie zamierzyłem.

Kolejna sprawa to linki z frazami do podstron. Tutaj rzecz ma się trochę odmiennie bo czasem zachodzi potrzeba dodania do tych samych np. katalogów różnych wpisów na różne frazy z określeniem ich priorytetów ale do różnych podstron jednej strony, innym razem dla innych stron nie chce aby coś takiego występowało. Jak to kontrolować ?

Może to o czym pisze da sie osiągnąć bez żadnych większych problemów ale wtedy przydało by się to jakoś porządnie opisać w faq bo wiele zawartych w nim odpowiedzi rodzi tylko więcej dodatkowych pytań. Ktoś kto dodaje wiele stron klientów nie może sobie pozwolić na błędy w dodawaniu i jakieś niedomówienia. Musi być na 100% pewny że dany projekt i pewna jego konfiguracja będzie działała dokładnie tak jak on sobie to zaplanował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności