Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Mam niską skuteczność WP, patrzę w logi i nic mi to nie mówi. Może ktoś mi łopatą wytłumaczy :)

1HTTP/1.1 302 Found Date: Sun, 26 Sep 2010 08:52:19 GMT Server: Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny9 with Suhosin-Patch X-Powered-By: PHP/5.2.6-1+lenny9 Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT Last-Modified: Sun, 26 Sep 2010 08:52:19 GMT Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0 Pragma: no-cache Location: https://www.pozycjonowanie.kde.waw.pl/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.pozycjonowanie.kde.waw.pl%2Fwp-admin%2Findex.php Vary: Accept-Encoding Content-Encoding: gzip Content-Length: 20 Content-Type: text/html

1HTTP/1.1 302 Found Date: Sun, 26 Sep 2010 09:02:48 GMT Server: Apache/2.2.9 X-Powered-By: PHP/5.2.6-1+lenny8 Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT Last-Modified: Sun, 26 Sep 2010 09:02:49 GMT Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0 Pragma: no-cache Location: https://www.elektrohydraulika.mo7.waw.pl/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.elektrohydraulika.mo7.waw.pl%2Fwp-admin%2Findex.php Vary: Accept-Encoding Content-Encoding: gzip Content-Length: 20 Content-Type: text/html

1HTTP/1.1 302 Found Date: Sun, 26 Sep 2010 09:03:49 GMT Server: Apache/2.2.9 X-Powered-By: PHP/5.2.6-1+lenny8 Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT Last-Modified: Sun, 26 Sep 2010 09:03:51 GMT Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0 Pragma: no-cache Location: https://www.telewizja-przemyslowa.cb7.waw.pl/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.telewizja-przemyslowa.cb7.waw.pl%2Fwp-admin%2Findex.php Vary: Accept-Encoding Content-Encoding: gzip Content-Length: 20 Content-Type: text/html

W każdym z tych przypadków niepokojąca jest długość: Content-Length: 20

W poprawnie dodawanych wpisach nie ma też redirecta: Location: https://www.pozycjonowanie.kde.waw.pl/wp-lo...min%2Findex.php

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Co może być przyczyną nagłego spadku skuteczności dodawania do precli. Precle są nie tylko z publicznej listy, ale też z prywatnej. Próbowałem z proxy i bez, próbowałem na szybkim i na dokładym dodawaniu. Skuteczność około 5%.

Będę strzelał - obstawiam, że skasowałeś sobie zawartość folderów cats lub cookies (lub nadpisałeś je podczas aktualizacji).

---> OmniADD <---

@Gielo

Twoje problemy wynikają z tego że twój serwer ma problem z połączeniem się z blogami w domenie waw.pl (zobacz sobie logi) chyba zaliczyłeś bana :) - Na pocieszenie ci powiem że Omni też ma bana :) - przykładowo sprawdź sobie z serwera własnego modeling.fa6.waw.pl czy działa Ci ta strona.

Po za tym panowie (do wszystkich teraz mówię) zamiast lamentować że coś nie działa można samodzielnie zobaczyć w logi i się dowiecie co się dzieje nie tak i nie jest to wina dodawarki !!

W sumie dodań jest nie wiele więc trochę dziwny ten banik ale cóż jak ban to ban i trzeba będzie coś pokombinować.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Coś wyczaiłem, tylko nie wiem jak się tego pozbyć.

Fatal error: Call to undefined function ;e#pvcbwc` 1y>() in /home/bleble/public_html/katalog/crons/4_wordpress.php on line 0

Pliki wgrywane w trybie binarnym.

Nic mam dostęp do kilku maszyn zewnętrznych jakimi zarządzam i postawiłem sobie na nich proxy. Dałem też tryb dokładny. Na razie nie dodało jeszcze żadnej szt więc nie mogę stwierdzić czy się to rozwiązanie sprawdzi jednak spytam na wyrost. Ile adresów ip proxy warto mieć aby banów nie było ?

Wiem, że jak najwięcej ale czy np 64 szt coś już pomogą na te bany ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Jest chyba jakiś błąd w najnowszej wersji w pliku funkcje.php. Gdy podmienię ten z wcześniejszej wersji nie wywala mi Fatal error wyżej wymieniony.

A dałeś www.domenaomniadd.pl/install.php po podmianie plików na nowe ?

Oczywiście ;) Już nie wiem co robić, chyba zmienię serwer. Cały dzień się dzisiaj z tym męczę i kupa.

Testuje dodawanie do wordpressów. Dodałem specjalnie do tego celu nowy projekt, ustawiam w harmonograniem wordpress na 10 dziennie. Po czym w harmonogramie mam to zadanie na zielone. Nic się nie dzieje. Wracam do harmonogramu po powiedzmy 30 minutach - strony w ogóle nie ma w harmonogramie (skrypt sam ją wywalił?). W katalog wordpress mam już ok 200 rejestracji.

Jak wchodzę na strony to mam tą strone w spisie, ale w "stan" nie mam już WS, dodano/błędy po 0.

Miał ktoś taki problem?

Ay, caramba!

Testuje dodawanie do wordpressów...
Jest chyba jakiś błąd w najnowszej wersji w pliku funkcje.php. Gdy podmienię ten z wcześniejszej wersji nie wywala mi Fatal error wyżej wymieniony.

Zgadza się. Niestety wkradł się przez nieuwagę mały błąd w kodzie. Został już naprawiony - wszystkich którzy dziś zainstalowali wersję 2.9.0 prosimy o aktualizację do wersji 2.9.1. Link - dostępny w pierwszym poście. Przepraszam za utrudnienia i dziękuję za szybkie zgłoszenie sprawy.

EDIT:

W przypadku osób które mają zainstalowaną dzisiejszą "wadliwą" wersję 2.9.0 wystarczy podmienić dwa pliki: funkcje.php i index.php

Osoby aktualizujące OmniADD ze starszej wersji oczywiście podmieniają wszystko - jak zawsze poza cats, cookies, settings.php

---> OmniADD <---

No u mnie po podmianie tych plików raptem proxy zaczęły zgłaszać sukcess :) Bo przed podmianą ilośc dodań równała się ilości błędów.

Pytanie odnośnie dodawania do wordpressów - jak jest rozwiązana sprawa autorów? Czy każda kopia omniadd ma swojego autora? Czy może dla każdego wpisu jest tworzony inny autor? Są oni losowani?

Jeśli każda kopia ma swojego autora, to czy można jakoś dostać hasło do ręcznego logowania do wordpressów?

Ay, caramba!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności