Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Omniadd nie działało , zostałem zmuszony do aktualizacji , bo stara wersja wisiala. OK Poszło.

Założyłem nowe konto pocztowe ('ok') i zrobiłem opcje zarejstruj we wszystkich WP . Zrobiłem update i mam 0 wordpressów. Fajnie :)

Czy przy nastepnym update dopiero wskoczą wordpressy ??

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Sprawdź połączenie z pocztą.

2. Sprawdź, czy ustawiłeś crona

Jeśli wszystko ok, to pozostaje lamentować ;)

Co do poprzedniego pytania: każdy ma swoje konta rejestrowane z losową nazwą użytkownika. Jeśli chcesz je wyciągnąć, wystarczy zaglądnąć do bazy: login::hasło.

Połączenie z Pocztą jest ok.

Generalnie omniadd dziala wiec cron tu nic nie ma do rzeczy

Po updacie do 2.9.1 pobrałem update katalogów i WP były

Chcąc zarejstrować na nowo WP w/g instrukcji mam obecnie 0 WP . Może w najbliżym updacie wskoczą tylko pytanie ile ich wskoczy

a moze wyjdzie nowa wersja ...bo pozostaje pozostaje lamentować

U siebie też sprawdziłem 2 kopie działają idealnie tak więc problem po stronie usera tym razem i lament nic nie pomoże w tym konkretnym przypadku - przykro mi

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jak szybko powinna przebiegac ta rejestracja? Teraz z ciekaowsci wzialem zeby sie ponownie rejestrowal i bardzo wolno idzie - jakies 20 WP na godzine dodaje.

Jak instalowalem skrypt to z tego co pamietam bardzo szybko sie zarejestrowal we wszystkich WP.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

kojotek "w tym konkretnym przypadku - przykro mi "

Więc co może zrobic USER, skoro wszystko dziala jak nalezy oprócz WP.

Pewnie gdyby byl obecnie update katalogow to pomoze.

Generalnie omniadd dziala wiec cron tu nic nie ma do rzeczy

Właśnie, że ma. Wywołaj przez przeglądarkę cron_reg.php i zobacz, czy wszystko jest ok. cron_reg.php do działania omniadd nie jest wymagany, z tego co wiem jest odpowiedzialny tylko i wyłącznie za rejestrację.

Taka prośba. Czy jest szansa aby dołożyć prócz eksport do txt txt, export do cvs w formatach dla eweblinka i gotlinka ? To są dość popularne swle wykorzystywane do podlinkowań wpisów, a ręczne ich wstawianie tam przy większej ilości jest lekko irytujące. Dla was to pewnie kilka minut pracy a dla nas użytkowników takie klepanie do podlinkowania w swl ręczne to kilka do kilkunastu godzin

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Sprawdziłem 5 losowo logów i w trzech z nich był komunikat:

"Błąd. Popraw opis. Minimalna ilość linków w opisie 1 maksymalna 3"

Nigdy nie wiedziałem, że jest wymagany przynajmniej jeden link w opisie ;)

Wy w waszych opisach macie dodane linki ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności