Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trochę to sztuczna wydajność. Sorry ale ktoś kto chce mieć np 20 dodań dziennie a osiąga 15 to ustawi 30 aby mieć około tych 20. Więcej lub mniej w zależności od dnia więc i tak na tym polu nie zaoszczędzi. No chyba że mu zwisa czy dostaje dziennie 1 link czy 20.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

No nie do końca. Weźmy pod uwagę fakt, że baza katalogów jest co trochę aktualizowana i dopracowywana, a tym samym skuteczność mierzona w % cały czas rośnie. Nie da się uniknąć sytuacji, w których np. jakiś katalog nie działa. Są to czynniki niezależne od dodawarki.

A tak apropo, co do skuteczność dodawania do WP, polecam co jakiś czas skorzystać z opcji ponownej rejestracji, gdyż właściciele precelków często kasują użytkowników a tym samym skuteczność znacznie spada. Mi rejestruje się od nowa i już widzę poprawę:)

ktoś kto chce mieć np 20 dodań dziennie a osiąga 15 to ustawi 30 aby mieć około tych 20

I tym samym gielo rozwiązałeś problem dodawania mniejszej ilości niż zaplanowana bez konieczności zmian w kodzie :) - a tak poważnie już ostatni raz powtórzę:

Jak tylko skończymy integracje z wszystkimi katalogami przejdziemy do dodawania opcji i "poprawy" funkcjonalności - dlatego właśnie planujemy wprowadzić system powiadomień w OmniADD i będziemy widzieć czego ludzie potrzebują a czego nie i nie będzie tym samym wynalazków z których nikt nie korzysta po za 1 osobą

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

jak szybko się rejstruja u was WP u mnie w ciągu doby ok 1000 - to nie jest jakis powalający wynik.

Czy czekac az wszystko zarejstruje czy dodawać w między czsie do WP. Wydaje mi sie , że mozna odrazu dodawać - choc warto poczekać na kilkaset WP. dobrze myslę ??

Ja mam takie pytanie. Czy można byłoby dodać w edycji projektu (czyt. strony www) możliwość przypisania do każdego skryptu katalogu innego maila ? Pomyślałem sobie, że łatwiej wtedy można byłoby segregować dodane wpisy według rodzaju skryptu. Tylko teraz jak tak myślę, to nie wiem dokładnie czy to dobry pomysł dla osób z powiedzmy 100 projektami. Może taka opcja była by dodatkowa? O ile wyda się ten pomysł sensowny. Nie wiem jak ze strony obciążenia serwera taka dodatkowa opcja by wpłynęła.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności