Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest to wersja która działa po zakupieniu licencji - z oczywistych powodów nie ma wersji testowej oprogramowania.

Aktualnie odpaliliśmy nasz automacik do zbierania katalogów i oto statystyki na dzień dzisiejszy:

Aktywnych: 4258

Zbanowanych: 666

Wszystkich: 4924

Ponadto w kolejce są sprawdzane katalogi zgłaszane przez samych użytkowników tak więc baza szybko się nam rozrasta - dziękujemy każdemu kto zgłosił swoje listy (przypominam że zanim się pojawią w aktualizacji system musi je sprawdzić więc codziennie planujemy update bazy danych)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jak jest obsługiwany synonim { synonim1 | synonim2} - tak mi nie dodaje

Poprsze ofrmułe wpisywania synonimów

SOA#1 :)

jakiś {głupi|inteligentny} {artykuł|tekst}

Czy to normalne, że wpisy dodają się jedynie do artykułów i mimo poprawnego dodania, przy danym katalogu mam zgłaszany błąd?

Czy to normalne, że wpisy dodają się jedynie do artykułów i mimo poprawnego dodania, przy danym katalogu mam zgłaszany błąd?

Niektóre katalogi są zmodyfikowane i system nie rozpoznaje poprawnego dodania - po skończeniu listy 0 błędy i pozwalamy dodawarce jeszcze raz przelecieć listę wtedy skoryguje informacje o błędach i zaklasyfikuje je jako poprawne (jest to wynik szybkości z jaką pracuje)

Wszystko się da dopisać ale nie będziemy robić z szybkiej dodawarki która nie przeciąża serwera kolejnego publikera tak więc raczej ta opcja się nie znajdzie w kolejnych aktualizacjach.

Dodano:

Ale jest to ostatnia zmiana z synonimami - niech będzie że jestem nie słowny w tym :) - za jakieś 5 min do pobrania będzie (same marudy w koło)

To jest praktycznie podstawa, jesli chce się wygenerować 3500 w miarę unikalnych wpisów. Taki rozwiązanie nie jest wolniejsze (a przynajmniej dobrze napisane nie jest) niż dostępne obecnie losowanie z kliku artykułów, które de facto trzeba dopisywać do projektu co zwieksza czas pracy uzytkownika.

Jak dla mnie to duży minus.

ps. nie porównuj tego czegoś do publikera.

1 - Faktycznie poświęcić 5min więcej to człowieka może zabić (lenistwo do potęgi n)

2 - Myślę że "to coś" jak nazwałeś naszą dodawarkę spokojnie można przyrównywać już do publikera w kontekście wydajności i prostoty - jak byś czytał uważnie wprowadzenie kolejnych katalogów jest planowane i będzie rozbudowywana dodawarka o kolejne moduły potrzebne - bez żadnych wodotrysków

3 - Softy tego typu należy oceniać po skuteczności i szybkości dodawania a nie po wyglądzie (niebawem się i to zmieni mam na dzieję że na +)

4 - Można już pobrać nową wersję dodawarki - te osoby które już mają wystarczy podmienić plik funkcje.php

Obsługiwane zagnieżdżenie jest w tym formacie:

{{slowo|slowo1}|{slowo2|slowo3}} - ważne jest żeby był znak rozdzielający zagnieżdżenie |

Aktualny stan bazy:

Aktywnych: 4357

Zbanowanych: 666

Wszystkich: 5023

Cena oprogramowania 150 zł (licencja dożywotnia)

dla każdego użytkownika produktów Omni cena wynosi 110 zł

Zastanawiam się na kupnem dlatego, że posiadam 25% zniżki :)

110zł = 82,5zł

150zł = 112,5zł

Jak mam wykupiony u was hosting to też jestem użytkownikiem waszych produktów bo nie wiem ile musiałbym zapłacić:) ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Cena oprogramowania 150 zł (licencja dożywotnia)

dla każdego użytkownika produktów Omni cena wynosi 110 zł

Zastanawiam się na kupnem dlatego, że posiadam 25% zniżki :)

110zł = 82,5zł

150zł = 112,5zł

Jak mam wykupiony u was hosting to też jestem użytkownikiem waszych produktów bo nie wiem ile musiałbym zapłacić:) ?

Nie ma już ceny 110 zł, teraz każdy płaci 150.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności