Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zaproponować nową funkcjonalność, która pozwoli lepiej zarządzać programem.

Mianowicie przydałaby się na podstronie "Harmonogram" wyszukiwarka, pole tekstowe gdzie można by było wpisać filtr ograniczający listę.

Mając kilkaset rekordów na tej podstronie ciężko jest wyszukać domeny Nas interesujące w celu zmiany limitów. Taki filtr ułatwiłby zadanie.

Dobrze by było aby były możliwe do wpisania '%' żeby można było po słowach wyszukiwać np: '%dom%'.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proponuje zmienić kolor fonta w formularzach na ciemniejszy, czyli np. czarny jak cała reszta :)

Obecnie tekst w formularzach jest bardzo słabo widoczny, pomimo tego że nie mam wady wzroku i monitor całkiem dobry :)

Sugerowałbym także nieco powiększenie pola textarea do tworzenia nowych opisów.

Ponadto licznik znaków pozwoliłby pierwotnie zorientować się czy tekst, który wprowadzamy jeszcze bez dodania synonimów jest mniej więcej odpowiedniej długości.

Po za dodatkowym polem do uzupełnienia z którego 99% osób nie skorzysta to na wydajność na pewno nie miało by to znaczenia

Dla 1% osób nie opłaca się wprowadzać takiej opcji :)

Czyli jak wszyscy korzystają z jednego maila, to śmiem twierdzić, że nie chce im się segregować wpisów według skryptów ? Chyba nie powiecie mi, że tylko ja mam takie odchyły.

Jakby nie patrzeć, to chyba sobie tylko dodatkową robotę robię bo chyba, a właściwe na pewno jest lepiej wszystkie wpisy umieścić w jednym pliku :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Omni v3 nadeszło zgodnie z zapowiedziami

Oto lista zmian:

X - obsługa katalogu OmniPRESS

X - zliczanie uzytych opisow dla OmniPRESS

X - zintegrowany system supportu

X - możliwość wyboru znaczenia limitu dziennego (udane dodania / wszystkie próby dodań)

X - zabezpieczenie przed omyłkowo wpisanymi białymi znakami w danych skrzynki e-mail

X - "wyrównanie doby" - od teraz limit dzienny dodań zawsze odnosi się do czasu od 00:00 do 23:59 czasu polskiego, bez względu na strefę czasową serwera, datę instalacji/aktualizacji, datę włączenia zadania itp.

X - poprawka w długosci opisów dla freeglobes

X - poprawiony i uzupełniony instalator

X - uzupełnione FAQ

X - stopka, pomniejsze zmiany kosmetyczne, inne drobne poprawki

Cena w tym wydaniu jeszcze nie wzrasta ale kolejny update przyniesie ze sobą podniesienie ceny oprogramowania - tak więc kto nie zdecydowany ostatni dzwonek na zakup licencji w starej cenie 250zł

Pliki do pobrania jak zawsze z link z pierwszego tematu

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

X - poprawka w długosci opisów dla freeglobes

Po aktualizacji skuteczność w freeglobes wzrosła mi do 68,64%. Miałbym większą ale już wykorzystałem już 200 darmowych obrazków :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Te v3 to jak ktos ma wersje dodawarki od początku jej istnienia to zainstaluje czy nie ??

Bo było coś mówione ,że v3 to trzeba dokupić upd.

Ktos instlował z was co macie od początku ??

Mam pytanie: gdzie w wersji 3.0.0 jest przycisk wyloguj? Ja rozumiem, można byc non stop zalogowanym, ale ja potrzebuję odpoczynku :]

W stopce dajecie: Oprogramowanie oraz baza danych i jej zawartość jest chroniona prawami autorskimi i majątkowymi należącymi do firmy OmniWEB Ltd Company No. 07298487.

Wydaje mi sie czy troszkę fantazja poniosła :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności