Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czekamy aż się ludzie zaktualizują z OmniADD gdyż jest to powiązane częściowo z OmniPRESS (dziś będzie katalog)

Ta aktualizacja jest za FREE dla v1 i v2 (jest to ostatnia taka aktualizacja - nie licząc krytycznych poprawek jeśli się pojawią)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

A ja mam taką prośbę.. mógłby ktoś w jednym miejscu napisać co na chwilę obecną skrypt robi, potrafi i jakie ma wymagania? Bo trochę ciężko to ogarnąć.. w temacie jest napisane, że to dodawarka do MINIaczy, ale nią to już chyba dawano przestało być... Starałem się coś wywnioskować czytając 60 stron tego wątku, ale też jakoś nie udało mi się tego 'zebrać w kupę' :)

Z góry dzięki..

Pozdrawiam :)

A ja mam taką prośbę.. mógłby ktoś w jednym miejscu napisać co na chwilę obecną skrypt robi, potrafi i jakie ma wymagania? Bo trochę ciężko to ogarnąć.. w temacie jest napisane, że to dodawarka do MINIaczy, ale nią to już chyba dawano przestało być... Starałem się coś wywnioskować czytając 60 stron tego wątku, ale też jakoś nie udało mi się tego 'zebrać w kupę' :)

Z góry dzięki..

Podłączam się do pytania kolegi. Zastanawiam się co to narzędzie potrafi, oraz jaką ma przewagę nad Publikerem oraz czego nie ma:P

Poza tym do kiedy będzie mniej więcej ta stara cena tzn 250 zł. Muszę szefa przekonać do zakupu:)

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Do poprawy: podczas odwołania do crona gdy dane zadanie się już zakończyło w kolejnym wywołaniu wyświetla: Pozycja z harmonogramu wykonana i nic nie robi, jest to puste wywołanie..

Pytanie laika.

Podglądam sobie dodane wpisy na przykład w webmini i widzę, że title wpisu w przypadku moich wpisów nie jest linkiem (jest to sam tekst), natomiast w przypadku wpisów innych jest linkiem. Coś mam źle ustawione w omni? Pole adres strony mam wypełnione w formie: "https://www.xxx.pl".

DS w opcjach masz dodaj jako artykuł. I teraz albo wrzucasz linki w opis, albo zmien na dodaj jako wpis... I przed zaczęciem korzystania: czytać FAQ

Sam nie czytałem to teraz mogę popisać ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

a tyle jest katalogów WP więc więcej nie będziesz miał.

Jest więcej. Ja mam na obecną chwilę: 3963 klikam w szczegóły a tam jeszcze: Oczekujących na dodanie: 1075.

edytuj:

Pandha mnie uprzedził: wordpress 4180

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

odnosnie pytania co ta dodawarka robi:

webmini 1992

easydir 683

otwartymini 680

wordpress 4180

wordpressprv

freeglobes 220

mocnelinki 206

qlweb 201

otoz dodaje strony do powyzszych katalogow. po prostu ;)

Dzięki za szybką odpowiedź. A ma funkcję pingowania wpisów czy trzeba kupić jeszcze omniPing? W publikerze to jest wbudowane jesli dobrze doczytałem. Są jeszcze jakieś większe różnice in plus lub minus?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności