Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam pytanko: czy ktoś ma dodawarkę zainstalowaną na zwykłym shared hostingu? Używałbym bym jej jednocześnie do max 10 projektów. Dopiero po ich skończeniu dodawał następne. Daje radę? (w końcu reklamowana jest jako najbardziej wydajna)

Dodatkowo mam pytanie: w jakim czasie (najkrótszy możliwy) można dodać stronę do całej bazy? (biorąc pod uwagę, że już jest porejestrowana w WP).

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam :)

NA lao często trzeba przerzucać pliki, bo coś nie trybi. Mi dochodziło czasem do 100%, ale nie zablokowali mi ani razu crona. Jeśli wszystko działało jak należy, to na lao około 100 projektów generowało obciążenie procka 0,1%.

Teraz mam na iswft i działa dobrze.

Nie byłem chwilę w temacie i nie chce mi się przeglądać kilkudziesięciu stron.

Może mi ktoś krótko odpowiedzieć:

- Jaka jest obecna wersja OmniAdd? Jest juz v3?

- Czy za przejście do v3 się płaci? (kupiłem omni add po promocyjnej cenie, jako jeden z pierwszych, zdaje się za za 150zł)

- Jakie nowości są w v3 o ile już weszła? Jakieś nowe typy katalogów?

Czy jakieś istotne kwestie w temacie OmniAdd były poruszane w przeciągu ostatnich 2-ch tygodni :)?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności