Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

dokladnie, po to sa te logi abys do nich zagladal, i zdaje sie ze niektorzy wypowiedzieli wojne dodawarce

ale z drugiej strony jak widze 20 wpisow po kolei "{pani|Pan {ktos|cos" to nic dziwnego. Przez takich ziomkow bana dostaja rowniez inne osoby z hostingu...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tu masz racje,co ludzie dodają to jakaś paranoja ostatnio ktoś pozycjonuje hotel spot ,a opis cały na czerwono,jak można być takim kretynem?Nie mowie o gościu od Filmów i od Budownictwa domów.Ja jestem obcokrajowcem ale jakoś potrafię napisać normalny opis na zaplecze. U mnie w katalogach takie "pozycjonery" wszystkie po kolei dostają bana.Zauważyłem jedno z Pozycjo lecą więcej wartościowe wpisy bo nikt zaplecza za 10 PLN za punkt nie kataloguje.

Ale jak się rzetelnie podchodzi do działań, to i zaplecze robi się porządne i pozycjonuje się porządnie. To kwestia rzetelności i podejścia. Jeśli taki "pozycjoner" bierze byle jaki tekst, przepuści przez synonimy i myśli, że jest ok, to się grubo myli. Język polski nie jest tak prosty i jednoznaczny, by każdy synonim pasował. Jest to kompletne lenistwo. Ale już kompletnym szczytem głupoty jest dodawania masowo na raz wpisów niby do różnych stronek, ale tematy takie same, teksty prawie takie samo. To co się robi? Taki szajs się wycina. Kompletny brak pomyślunku, jakby nie można tego robić w odstępach, żeby moderator nie widział ich w jednym ciągu. Że już nie wspomnę o opisie składającym się z samych przymiotników nie mających ze sobą czegokolwiek wspólnego...

Przykro mi słuchać że ludzie tak wykorzystują OmniADD :D - Może coś się zmieni jak zacznie działać OmniPRESS który będzie wymagał jednak starania się o unikalność wpisów może czegoś się użytkownicy się nauczą

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Witam, na początku chciałem podziękować za OmniADD, świetne narzędzie.

Ja mam propozycję aby w kolejnym Update pojawiła się możliwość wprowadzenia loginu jakie ma być podawane przy rejestracji w WP. Wiadomo, że login może być wykorzystany ale np: podaje login: "ssebo" a jeśli akurat już istnieje taki login to dodać po loginie np koleją cyfrę albo literę, "ssebo1", "sseboa".

Pozdrawiam

Widzę, że niektórzy nie mają pojęcia jak używać dodawarki. Codziennie wywalam takie wpisy :

title: {Ciekawy biznes|Firmy us

desc: {Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

{Panie i Panowie|Kole

KEYW: {Ciekawy biznes|Firmy us

To już się robi chore. Jeśli już używacie dodawarki WebMIni, to róbcie to z głową.

Zgadzam się, że to chore. I przez ignorancje tych debili i ich wrodzoną głupotę, lenistwo i wiele innych "przymiotów", tracą oni, tracą katalogi i inni, którzy do tych katalogów dodają. Bo to się robi śmietnisko. Pomysł Kojotka na OmniPress jest niezły i jeśli to zaskoczy, to katalogi nie będą śmietnikiem (nie mówię o wartości stron rzecz jasna) i wszyscy na tym zyskają. Tylko kiedy Kojotkowi uda się przejść wszystkie problemy i wypuścić OmniPress?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności