Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ale za Tory i inne serwery Proxy już można zaliczyć

A co jeśli ktoś 24/7 lata na w przeglądarce z ustawionym proxy lub trybem incognito (Chrome)? :)

Ja mam internet tak zwaną "radiówkę" czy też "osiedlówkę", to też często korzystam z proxy gdy np chce mieć dostęp do serwisu gdzie jest limit na IP, a jak wiadomo w takich sieciach często większość klientów operatora widnieje pod tym samym IP

No to czekamy na OmniKomentatora, oraz na spóźniający się OmniPRESS:P

Tak jak obiecałem dziś mamy aktualizację do v3.1.0 co za tym idzie informacja dla wszystkich cena obecnie wynosi 350 zł za licencję

Oto podstawowa lista zmian

X - moduł OmniKomentator - dodawanie komentarzy WP

X - dodatkowy cron do OmniKomentator - rozdzielnie z cronem dodającym wpisy "zwykłe"

X - zintegrowany system pobierania linków wpisów do komentowania

X - Filtrowanie/wyszukiwanie po adresie w harmonogramie i kolejce OmniKomentatora

X - naprawiony problem z linkami webmini (błędne oznaczanie jako prawidłowo dodane https://adres.pl/a/tytul,0)

X - zaimplementowanie proxy dla rejestracji WP (częściowo rozwiązuje problem waw.pl, jeśli używamy proxy)

X - uzupełniony instalator (dodatkowy formularz)

X - kolejne "utrudniacze" przy ustawianiu limitów dziennych 0 lub >200

X - uzupełnione FAQ

X - inne drobne poprawki - miedzy innymi wrócił przycisk wyloguj :soczek:

Jak to działa

OmniKomentator do pracy wymaga listy bazy gdzie może komentować wpisy. Za aktualność bazy odpowiadamy my i prowadzimy codzienne powiększanie bazy o nowe lokalizacje (oczywiście w miarę możliwości technicznych) i usuwamy stare adresy - wszystkie adresy są pobierane z Google tak więc mamy pewność że jeśli komentarz zostanie dodany będzie on na zaindeskowanej stronie przez Google.

Aby zapewnić dobrą jakość miejsc do komentowania każdy pobrany adres może zostać użyty 10 razy po czym już nie ma możliwości korzystać z tego miejsca do postowania

Każda paczka linków jest unikalna i nie powinny się adresy powielać

Koszt dodania jednego komentarza wynosi 0.15 grosza (czyli 7 komentarzy kosztuje ok. 1 grosza) - uważamy że ta opłata pozwoli nam zapewnić dobrej jakości bazę oraz utniemy bez sensowne komentarze (naprawdę ostry spam)

UWAGA:

Specjalna promocja do 15/10/2010 wraz zakupem licencji na OmniADD licencja na OmniPING gratis :rolleyes: - w cenie 350 zł otrzymujesz OmniADD + OmniPING

Jest możliwość wykupienia licencji dla wielu użytkowników - o szczegóły proszę pytać na GG lub PW

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ja jebe teraz szukaj kiedy kupiłem amniadd :rolleyes: (nie pamiętam z którego konta płaciłem)

A po jaki wafel Wam nasze adresy? Numery kont co tam jeszcze PIN dać :soczek:

Tu to potraficie pokombinować, ale jak pisałem żeby mi ktoś od was napisał czemu mi WP się nie odpalają mimo że się rejestruje na koncie poczty, to się w sumie do dzisiaj nie dowiedziałem o co chodzi.

O nowej cenie było wiadomo już od dawna.

Mnie bardziej interesuje jak jest to z dopłatami. Gdzieś kiedyś Kojotek podawał zależności przejść.

z v1 na v2 gratis

z v2 na v3 gratis (chyba, przynajmniej ja nic nie dopłacałem, ale może v3 zaczyna sie tak naprawde od v3.1 :] )

z v1 na v3 dopłata

tylko, teraz jest troche namerdane i nie wiem, czy mając v3 jak pojawia sie nowa aktualizacja to mam cos dopłacać czy nie...

Nie bardzo tez rozumiem czemu dajecie nowe funkcje za dodatkową i ciągłą opłatą (nie wnikam, czy jest to cena niska/dobra czy nie)...

Miało by to sens gdyby soft był darmowy, a tak płacę za licencję - ok, ale jak chce korzystać z softu w pełni to dalej musze regularnie dopłacać, co może tez bym zrozumiał, gdyby aktualizacje były darmowe non stop...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

z v1 na v2 gratis

z v2 na v3 gratis (chyba, przynajmniej ja nic nie dopłacałem, ale może v3 zaczyna sie tak naprawde od v3.1 :] )

no, ja sciagnalem dostepna aktualizacje, przy ktorej nie bylo ani slowa ze jest platna i oto mam takie info:

W celu weryfikacji poprawności licencji wypełnij poniższy formularz.

W przypadku podania błędnych lub fałszywych danych licencja lub prawo do jej uzyskania mogą zostać zablokowane.

Imię i nazwisko:

Numer konta bankowego z którego dokonano/będzie dokonana opłata...

...lub adres e-mail konta PayPal

Data płatności za program OmniADD:

Adres:

Numer GG (nieobowiązkowo):

edit: okazuje sie iz aktualizacja z 2 na 3 jest bezplatna.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

czyli teraz wersja 2.x mi w ogole nie dziala, danych swoich nie podam, bo nie mam pojecia ile mi pobierze kasy. ktos pamieta w ogole kiedy i z jakiego konta placil za licencje??

Nie musisz przecież dokładnej daty podawać, może być orientacyjna. Po ich podaniu aktualizacja przebiega pomyślnie.

Jeszcze nie pobralem aktualizacji, ale jesli ma sie pojawiac taki formularz, to od razu pytanie: czy razem z formularzem pojawia sie informacja o nieprzetwarznaiu danych do celow marketignowych i o nieprzekazywaniu danych podmiotom trzecim? Bo to raczej podstawa w takim przypadku. Nawiasem niezly bałagan ma ksiegowy w Omni, jesli zamiast samemu sobie sprawdzic, to uzytkownicy musza mu przypominac kiedy placili :)

I jak jest w koncu z tą aktualizacją dla osob, ktore kupily wersje v2? Wczesniejsza informacje o tym, ze v3 jeszcze jest po starej cenie, a v3.1 bedzie drozsze zrozumialem tak, ze drozej zaplaca ci, ktorzy kupia dopiero 3.1 - zle zrozumialem?

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Z V 2 do V 3 aktualizacja bezpłatna,kojotek pisał o tym z 10 razy.aktualnie omni Add kosztuje 350 PLN dla nowych nabywców.

Co do formularza to nie widzę w tym nic złego. Bez problemu znalazłem w przelewach kiedy jego dokonałem i podałem datę i nr konta.To nie są dane zastrzeżone.Nie rozumiem po co ten szum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności