Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

watek jest dlugi, przydaloby sie gdzies wyszczegolnie co i jak bo sie mozna poglubic :)

niemniej kojotek potwierdzil iz aktualizacja z 2 do 3 jest bezplatna, wiec tylko wpisanie tych dziwnych danych i mozna sie bawic nowa wersja ;)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1 - Aktualizacja z v1 do v3 jest za FREE (tak jak kiedyś mówiłem nie na 100% będzie opłata za update - decyzja padła że jest za FREE dla wszystkich i tak pozostaje kolejne skrypty w drodze)

2 - Nie ma możliwości zakupić już v2.x lub v3.0.0 w cenie 250 zł - od wieków mówiłem że v3 będzie tyle kosztowało i przy ostatnim update też informowałem że kolejny update .....

3 - Te dane które wymagam przy aktualizacji i tak posiadam bo jeśli ktoś się nie orientuje to informuję że każdy przelew jest Imienny wraz z podaniem adresu tak więc te dane są a potrzebne mi są do prawidłowego wydania licencji

I tu od razu uwaga za ok 2 tyg wszystkie starsze wersje OmniADD przestaną działać - tak więc należy wykonać aktualizację

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Pierwsze wrażenia z komentatora.

Dodałem 100 wpisów (na więcej szkoda mi teraz punktów OCR). Komentowałem w trybie szybkim ze względu na inne projekty.

Dodanych 100

OK - 12

Błąd - 37

Znikło(?) - 51

Linków w komentarzach - 1 (oczywiście nofollow)

1 link nofollow za 1,5 to chyba trochę dużo :)

EDIT

Dodałem jednak drugą stronę. Znowu 100 wpisów.

Dodanych 100

OK - 26

Błąd - 61

Znikło(?) - 13

Linków w komentarzach - 0

1 link nofollow za 3zł to chyba trochę dużo ;)

Sprawdzę za jakiś tydzień/dwa po moderacji.

Strony zarówno polskie jak i angielskie i chińskie.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Mam jakieś dziwne błędy w OmniKomentatorze. W każdej zakładce, przykład zakładka linki

Fatal error: Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in moja_domena/views/_pakiety.php on line 0

Błąd zaczął występować po aktualizacji do najnowszej wersji

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

3 - Te dane które wymagam przy aktualizacji i tak posiadam bo jeśli ktoś się nie orientuje to informuję że każdy przelew jest Imienny wraz z podaniem adresu tak więc te dane są a potrzebne mi są do prawidłowego wydania licencji

No wlasnie dlatego napisalem, ze musicie miec niezly balagan w ksiegowosci, skoro uzytkownicy musza wam przypominac cos, co i tak macie w danych rozliczeniowych :)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Wgrałeś wszystkie pliki binarnie?

A mi po formularzu wywala

Wystapil blad, sprobuj ponownie.
Przepisuję dane z przelewu i nic.

Mam jakieś dziwne błędy w OmniKomentatorze. W każdej zakładce, przykład zakładka linki

Fatal error: Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in moja_domena/views/_pakiety.php on line 0

Błąd zaczął występować po aktualizacji do najnowszej wersji

A install.php kolega uruchomił?

No wlasnie dlatego napisalem, ze musicie miec niezly balagan w ksiegowosci, skoro uzytkownicy musza wam przypominac cos, co i tak macie w danych rozliczeniowych :)

Podejrzewam chodzi im o weryfikacje a nie o to ze oni tych danych nie maja.

no to i ja się zabieram za aktualizacje. Tak jeszcze pytanko, które się przewijało tu kulka razy ale bez odpowiedzi.

Kiedy się pojawi ten skrypt pod katalog dla omniadd. Bo od czasu info "piszę licencje" trochę czasu jużminęło

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zrobiłem aktualizację i wszystko przebiegło pomyślnie. Dzięki wielkie za darmową aktualizację z wersji v1 :P Z WP komentator nie będę korzystał ale inne poprawki się na pewno przydadzą.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

No wlasnie dlatego napisalem, ze musicie miec niezly balagan w ksiegowosci, skoro uzytkownicy musza wam przypominac cos, co i tak macie w danych rozliczeniowych :P

Podejrzewam chodzi im o weryfikacje a nie o to ze oni tych danych nie maja.

A co tu jest do weryfikacji, podejrzewaja, ze anonimowy dobroczynca zasponsorowal komus skrypt? ;) Czy moze, ze komus ktos sie wlamal na serwer i teraz ów ktos nowy zrobi aktualizacje? ;) Przeciez skoro ktos zaplacil, to ma te dane. Skoro komus zaplacono, to tez ma te dane. Wieczorem bede aktualizowac i az sie nie moge doczekac na zobaczenie tego cudu ;) Kombinowanie az iskrzy :P

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

tu od razu uwaga za ok 2 tyg wszystkie starsze wersje OmniADD przestaną działać - tak więc należy wykonać aktualizację

Hmm, czyli jeśli kupiłem powiedzmy wersję v2 i zapłaciłem za nią tyle ile sobie wówczas życzyłeś, to tak naprawdę nie kupiłem jej na zawsze tylko do czasu wyjścia v3, której aktualizacja jest obowiązkowa??

Ay, caramba!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności