Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

1 - Podanie danych kontaktowych i nr konta ma na celu wyeliminowanie cwaniaków co pobrali 2x licencje dla OmniADD - mój błąd wydawałem jak kasa nie doszła na konto i potem po x czasie się zgłaszali po nową licencję (wiem o 2 takich przypadkach i chcę się upewnić że to jedyne 2 przypadki - niestety dobre serce nie popłaca i każdy kombinuje jak tu innych .....)

2- Kupiłeś v2 i teraz jest aktualizacja za FREE do v3 co za tym idzie jest ona obowiązkowa i jak będzie v4 to też będzie aktualizacja za FREE zgodnie z przyjętą polityką firmy

3 - Co do aktualizacji jak ktoś ma błędy proszę dokładnie przeczytać plik opis.txt i postępować zgodnie z opisem

a) nie nadpisujemy plików tylko je kasujemy i wgrywamy od nowa - ZAWSZE wgrywamy pliki w trybie binarnym

b ) odpalamy plik install.php

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedna znacząca uwaga dla osób korzystających z OmniADD.

W momencie wprowadzenia usługi OmniKomentator można obciążyć swoje konto pkt ujemnymi na okres nie dłuższy niż 7 dni - jeśli ilość pkt nie zostanie wyrównana licencja może zostać zablokowana.

Domyślnie każdy dostaje od nas 200 pkt na start za darmo do przetestowania usług obrazków lub/i komentatora

Kojotek fajnie by bylo jakbys dorobil mozliwosc wlaczenie czy chce sie korzystac z OCR w danym projekcje. Tak to kupuje sie obrazki, ustawi jakas stronke zapleczowa o malej wartosci i nam zuzyje obrazki. Jakby mozna bylo wlaczac/wylaczac dla konkretnej strony to wtedy mozna by z OCR korzystac tylko przy tych waznych projektach :D

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Niezły muszą mieć burdel bo minęły niecałe 2 miesiące od zakupu oprogramowania, a ja nadal nie mogę się doprosić rachunku za oprogramowanie. Pisałem maile GG - wszystko na nic.

No to jest nas 2, myślałem, że tylko ja z tym mam problemy... Ja jeszcze troszke poczekam...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

ta jakies jaja żadnych obrazków aktualnie nie wykostalem,dodawarka od tygodnia wyłącznie dodaje arty do precli

co to za ujemne liczby?

ogolnie to czy istnieje możliwość zrezygnowania z tych płatnych opcji,nie chce zęby tak jak teraz mi jakies minus wyskakiwały.Powtarzam nie wykorystywalem tych obrazkow,kodow i td

jajaju.jpg

update zrobiony, wzialem sie za omnikommenta

1 paczka - wylosowanych 100 linkow - przejzalem zawartosc:

kilkanascie niemoderwoanych - wszystkie nofollow

reszta moderowane - ponad 30 zawiera jakies tam komentarze roznych ludkow - wszystkie nofollow

czyli wlasciwie na 'powiedzmy' 50 sprawdzonych 50 bylo bezwartosciowych

z pozostalych 50 moderowanych z racji ze nie bylo linkow w poscie a nie sprawdzalem w innych postach - nie wiem czy sa 'do' czy 'no'

wszystko byloby ok gdyby nie placilo sie za te linki, jednak przy pobieranej oplacie proponowalbym najpierw zrobic silny odsiew bazy - bez tego platnosci nie maja racji bytu

jestem rowniez za propozycja wprowadzenia wlasnych linkow - bo przy takiej jakosci bazy korzystanie z niej jest nieporozumieniem

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@MaxPan - a ja widzę że pobrałaś 10 paczek z linkami czyli wszystko się zgadza i zaciągnęłaś kredyt

@sleaquit - baza jest bardzo dobrze przefiltrowana, a to czy post się twój pojawi czy nie zależy tylko od tego co napiszesz w tym poście / komentarzu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności