Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

A czy linki nofollow są złe ?

moze odlozmy moralnosc na bok a uzywajmy okreslen przydanty/nieprzydatny z pkt widzenia pozycjonowania (w google - dla uscislenia)

do niedawna byly nieprzydatne. nowy update cos zmienil?

nie chce wyjsc na tetryka i nie zrzedze :) po prostu uwazam ze placenie za linki nofollow w wiekszosci na obcojezycznych stronach niepowiazancyh tematycznie (wiec i na sensowny ruch userow liczyc nie mozna) jest nieprzydatne

jesli w bazie bylyby strony z dofollow to omnikomentator bylby naprawde swietna sprawa, bo model wysylania linkow do wybranych osob jest bardzo dobry i naprawde zabezpiecza strony przed smietnikiem - za cos takiego warto zaplacic. niestety do finalnego efektu zabraklo tego 'dofollow'.

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla mnie osobiście linki nofollow z punktu widzenia pozycji strony w Google mają duże znaczenie i są jak najbardziej pożądanym elementem - zaznaczam to słowo jest ważne - całego procesu pozycjonowania i raczej nie zmienię polityki w tym temacie - sam z tego korzystam narzędzia i jestem bardzoooo zadowolony

Oczywiście każdy może mieć inne zdanie na ten temat dlatego te elementy OmniADD są dodatkowe i nikt z nich nie musi korzystać

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Czytamy temat a nie po łepkach powtarzamy pytania na które padły już odpowiedzi

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=755189

powtarzam jeszcze raz nic nie pobierałam bo nie miałem zamiaru.

snap2eere.jpg

ponawiam pytania ja wywalić ta opcja z OmniAdd nie mam zamiaru z niej korzystać,pobierać jakies punkty.

Teraz rozumiem jestem 15 PLN do tylu tak?Nie miałem zamiaru zaciągać żadnego kredytu,po co ty to zrobiłeś?dobry taki czy właśnie dla takich numerków?Przelewam tobie te 15 PLN (ID: 36246) i oświadczam nigdy więcej nie mam zamiaru korzystać z płatnych opcji,zaciągać u ciebie żadnych kredytów na punkty,obrazki linki i in.

MaxPan, jeśli nie zapłaciłeś to nie jesteś do tyłu. Po prostu dodając do Freeglobes wykorzystujesz darmową pulę a potem dodajesz co tych bez captcha ;)

MaxPan, jeśli nie zapłaciłeś to nie jesteś do tyłu. Po prostu dodając do Freeglobes wykorzystujesz darmową pulę a potem dodajesz co tych bez captcha ;)

czy ty nie rozumiesz ze nie dodawałem ostatnio do freeglobes?mam dać tobie zrzut z ekranu?

dla mnie to dziecinada,ale spoko, zapomniałem ze jestem w Polsce.

problem w tym ze zauważyłem teraz ze mam 953 na minusie.rozumiesz?zobacz wcześniejsze moje rzuty ekranowe. Kojotek teraz dobry i rozdaje na kredyt,ale jakoś dziwnie ja nic nie wciskałem a zaciągnąłem na kredyt 1000 punktów.I wyszło ze wiszę już 15 PLN.Nie chodzi o 15 PLN chodzi o zasady.10 min temu perzelalem te 15 PLN,ale powtarzam jeszcze raz nie klikałem w żadne opcje pobierania linków,obrazków,pakietów i TD, do F ostatnio dodałem na próbe do 150 katalogów, 2 tygodnie temu i miałem jeszcze na plusie 47 obrazków..Nie miałem zamiaru to robić bo mam swoje zdanie na temat tej usługi i nie mam zamiaru ja ujawniać publicznie.

MaxPan

11-10-2010 - 09:46:21 dokonałaś pobrania 10 paczek dla OmniKomentatora co jest pokazane na tym jpg który ty załączyłaś.

Dodamy w nowej wersji dodatkowy komunikat czy na pewno chce się coś zakupić bo widzę że klikanie na oślep jest bardzo popularna - proszę się nie złościć na mnie, ale to nie ja kliknąłem "Pobierz" - tak czy tak możesz teraz trochę komentarzy po blogach zostawić

Zobaczysz jak zaczną się zgłaszać kolejne "klikacze" jak mówisz.Ok mam te 1000 punktów,już ZAPŁACONE.Strasznie mnie denerwuje sytuacje kiedy ja komuś coś winien.Nie bierze kredytów, nie kupuje na raty, i zawsze place rachunki ;) Co do punktów to nie mam zamiaru ich wykorzystywać.Mam nadzieje ze taki stan konta zostanie dalej ;) na PLUSIE

MaxPan miałem nic nie pisac, ale... jak to można być takim d****** zeby cos "kupic" a później udawać ze sie nie wiedzialo, wstawiac screeny które maja ciebie obronić a tak naprawde swiadcza o twojej totalnej niewiedzy, jesli nie umiesz czytac to chyba niedlugo bedzie ci trzeba wszystko rysowac. Pamietaj dobrze ci radze, czytaj czytaj czytaj a nie klikaj i klikaj ;/

P.S nastepnym razem nie zasmiecaj bazy swoja glupota.

maxpan, jak tak cie wkurza ze masz punkty, to ja chetnie je sobie wezme ;)

a powaznie powinno byc jasno i czytelnie za co sie placi skoro niektorym userom sprawia to trudnosc ;)

ps. https://www.omnimax.pl/ nie dziala, nie mozna pobrac aktualizacji

pozdr

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Powtarzam ostatni raz wkurza mnie system rozdawania punktów NA KREDYT.

Kebab10 - czytaj z zrozumieniem,poziom twoje kultury to inna bajka ("swoja głupota"-to raczej twoja).

Moje zdanie wyraziłem się prosto - prawidłowo to miało by wyglądać tak - KUPUJESZ-DOSTAJESZ PUNKTY-WYKORZYSTUJESZ.

a teraz to wygląda tak DOSTAJESZ-MUSISZ ZAPŁACIĆ-MOŻESZ WYKORZYSTAĆ.

Jeżeli reszcie pasują nowe płatne funkcje,wasza sprawa, nie mam zamiaru więcej tłumaczyć.

p.s dobre narzędzie napisane przez prywatna firmę,mogą, robić co chcą.Ja wyraziłem swoje zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności