Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy jest mozliwosc, ze oprocz dotpaya do przelewow bedzie uzywany tez inny posrednik? Dotpay zbyt chetnie handluje danymi uzytkownikow.

Co do sprzedazy na kredyt - zdeycdowanie nie powinno byc czegos takiego (chyba, ze ktos wyraznie kliknie opcje "chce na kredyt", ale taka opcja musialaby byc domyslnie WYLACZONA).

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Ale macie dyskusje ... Przecież jak ktoś nie chce to nie korzysta. Na siłę te kredyty nikomu nie są dodawane przecież. Mówienie że ktoś wziął bo nie wiedział jest trochę niepoważne bo kojotek o tym pisał zaraz po opublikowaniu tej aktualizacji.

Choć z drugiej strony to informacja o tym, czy tez ostrzeżenie dla co poniektórych powinna być umieszczona przy tym przycisku, że jego kliknięcie spowoduje dodanie tych punktów na krechę.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Moim zdaniem są dodawane na siłę, a to wszystko przez błąd w oprogramowaniu, który nie powinien dopuszczać takich sytuacji.

Na początku przecież nie były pobierane z OCR punkty. Dopiero później kojotek puścił masową aktualizację kont i napisał o kredytach.

Z resztą pobieranie punktów za coś takiego:

Dodanych 200 = 200 punktów

OK - 38

Błąd - 98

Znikło(?) - 64

Linków w komentarzach - 1 (oczywiście nofollow)

Przy okazji w panelu informacja:

Pozostało do wykorzystania: 200 linków.

Wykorzystano: 0 linków.

Razem: 200 linków.

Czyli teraz myśląć, że mogę sobie jeszcze dodawać bo taka fatalna była skutecznosć, obudzę się z milionem kredytów i zablokowaną kopią omniadd? No bez jaj. Nie mam = nie dodaje. Prosta sprawa.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

zgadzam sie z max panem i versusem i innymi.

Fajnie to ujął max_pan DOSTAJESZ-MUSISZ ZAPŁACIĆ-MOŻESZ WYKORZYSTAĆ.

a to chyba tak nie powinno być.

Niech autro Omni nie starszy rachunkami , bo mysli że monopol zdobył.

Omni jest bardzo fajnym softem i pomio problemów nadal go używam i kupuje newe omni. Ale jeżeli to ma iść w tym kierunku co jest opisany w kilku postach to sorry ale zła strona.

Napisałem Kojtkowi na GG że nabiłem też parę pkt. i ich nie potrzebuję i może mi wykasować. Po półgodziny pojawił sie na forum z wypowiedzią ,o "DOSTAJESZ-MUSISZ ZAPŁACIĆ-MOŻESZ WYKORZYSTAĆ."

i blokadą konta. Czekam na pozytywne załatwieni sprawy ze strony omni.

albo ja mam jakąś inną wersję Omni albo Wy coś pitolicie.

Przecież żeby zacząć wysyłać komentarze trzeba

A) wcisnąć ze swojej nie przymuszonej woli "POBIERZ"

;) a później wpisać komentarz i uruchomić cały proces

więc o co chodzi?

na marginesie opcja dawania punktów na kredyt do dobry chwyt marketingowy i tyle, wystarczy nie dać się nabrać :)

Nie wysłałem żadnego komentarza i nie chce tego robic , a to że pobrałem to raczej sprawdzałem jak działaja przyciski czy jakichs bugów nie ma.

Zazwyczaj sprawdzam. Normalne , że nie ma nic za darmo

Nie klikałem w dotpay .

Logicznie Najpierw Kupujesz , potem z tego korzystasz.

Uważam , że autor powinien pójść na rękę. zobaczymy .

Mam sugestie by odhaczone opisy jako preferowane do blogów nie były brane do innych katalogów niż WP czy ML (i te nie odhaczone nie były brane do WP czy ML - choć tu nie wiem czy bierze czy nie, nie sprawdzałem).

Zdarza się że mam projekty nastawione tylko na precle, dojdzie kilka nowych qlwebów, czy innego ustrojstwa, zapuszczam dla wszystkich harmonogram na to i leci potem haos do katalogów, a bujać sie z wrzucaniem po jednym projekcie do harmonogramu to przy ponad 70 projektach raczej jest mało fajne ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mam sugestie by odhaczone opisy jako preferowane do blogów nie były brane do innych katalogów niż WP czy ML (i te nie odhaczone nie były brane do WP czy ML - choć tu nie wiem czy bierze czy nie, nie sprawdzałem).

Zdarza się że mam projekty nastawione tylko na precle, dojdzie kilka nowych qlwebów, czy innego ustrojstwa, zapuszczam dla wszystkich harmonogram na to i leci potem haos do katalogów, a bujać sie z wrzucaniem po jednym projekcie do harmonogramu to przy ponad 70 projektach raczej jest mało fajne ;)

Szczerze mówiąc to nie wiem w czym problem ;) Tak trudno zrobić jeden projekt dla precli i jeden do katalogów? Przecież to proste i jedyne dodatkowe 5 minut pracy. I dzięki temu zero stresów czy weźmie czy nie weźmie :)

Zrób jak piszesz, potem zjedź na sam dół listy stron i jednym kliknięciem w kolumnie harmonogram zapuść jakiś katalog. A potem przyjdź i przeczytaj jeszcze raz co napisałem ;)

- Reklama -

Zrób jak piszesz, potem zjedź na sam dół listy stron i jednym kliknięciem w kolumnie harmonogram zapuść jakiś katalog. A potem przyjdź i przeczytaj jeszcze raz co napisałem ;)

Jakiś Ty nerwowy :) Robiłem to i nic jakoś specjalnie nie widziałem, choć w sumie to ślepnę, wiec.. ;)

Nie nerwowy, pomagam zrozumiec problem. Jak tak zrobisz, jeden projekt pod precle, drugi pod inne katalogi, zapuścisz jednym przyciskiem z dołu strony katalog qlweb, to do projektu preclowego też sie on doda i będzie walił obciętym opisem z precla w qlweby.

Jak się ma 2 projekty, czy kilka to można sobie wrzucać do harmonogramu za pomoca przycisku obok projektu, ale jak sie ma ich 70 to już trochę sprawia problemu. A projektów przybywa.

- Reklama -

MaxPan raczej poziom twojej wypowiedzi jest załosny, a ze jestem nerwowy to inna sprawa. Niewiem co ukrywasz ale slabo ci to wychodzi.

czy ty nie rozumiesz ze nie dodawałem ostatnio do freeglobes?mam dać tobie zrzut z ekranu?
powtarzam jeszcze raz nic nie pobierałam bo nie miałem zamiaru.

Sory za offtopa, i nie bede juz wiecej pisal na twoj temat w tym temacie.

Pozdrawiam

a to że pobrałem to raczej sprawdzałem jak działaja przyciski czy jakichs bugów nie ma.

nie n***cie wszystkich przycisków jak popadnie, czytajcie opisy opcji i używajcie Mózgu pro SEO toolsa - oto recepta na omijanie kłopotów.

A sam pomysł "kredytowania" jest mocno nietrafiony,

przydałaby się opcja dodawania własnych serwisów OCR

70

Jak masz podstawową więdzę na temat php i sql to dorób sobie proste skrypty do tego. Projektów tylko przybywa.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności