Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko po co mam iść na około, pisać zewnętrzne skrypty, jak można to zrobic w samym sofcie, skoro jest chceckbox preferowane do blogów, to niech dojdzie jeszcze jeden, wyłącznie do blogów, albo preferowane zostanie zamienione na wyłącznie. Tak by nie było mozliwości, by którki poleciał do WP, a długi z zaznaczeniem preferencji do np otwartych.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dla kolegi kubaba10 -"Niewiem co ukrywasz ale slabo ci to wychodzi"

nic nie ukrywam, to ze jestem obcokrajowcem i robię błędy ortograficzne wie już większość.

Wracając do tematu rejestracji w WP u mnie ogólnie wychodzi ok 1500 dienie rejestruje, bez wspomagania pliku cron_reg.php

Zauważyłem w WP na domenie .waw trzeba raz na jakiś czas rejestrować się od nowa.Po zmianie IP i ponownej rejestracji skuteczność preclowania dość imponująca -96 %.Ale pisze arty powyżej 2000 znaków.

Mam pytanie jak tam ten katalog OmniPress? bo nie wiem co robić stawić Miniacze nowe czy czekać na OmniPress,mam 36 IP wolnych

Bo ja mam jeden projekt gdzie dodaje po 20WP i 20ML artów dziennie i (zlicza tylko udane akcje) i mam ich 43, dlatego Ty masz -3... Ja mam -2 więc ktoś tez za dużo precli dodaje...

Tak dla relaksu ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ale będę musiał się z tego rozliczyć czy jak? Bo nie korzystałem z żadnych płatnych opcji,a widzę ,że w OmniAdd pojawiło się dużo różnych płatnych funkcjonalności za które można zapłacić przez nieuwagę.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

A gdzie jest ten regulamin?

;)

Nie no,a poważnie mówiąc to nie jestem na bieżąco z tym tematem i nie wiem co do czego służy po aktualizacji... Dlatego prosiłem o wyjaśnienie

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Myślę że nie ma potrzeby się kłócić na forum

1 - na razie zablokowaliśmy kredyty i z tego co mi wiadomo tylko 2 osoby nie czytały jak klikały więc nie jest źle

2 - w kolejnej wersji kredyt zostanie odblokowany ale będzie stosowny komunikat

3 - kredyty będzie można nabijać sobie (nie wiem jak długo) przez stawianie OmniPRESS (takiej formy reklama będzie tego produktu)

4 - linki nofollow są wartościowymi linkami - a jak ktoś ma inne zdanie zapraszam do tematu osoby z tego wątku : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=105204

5 - ktoś pisał o niskiej skuteczności komentatora więc przypominam że skuteczność zależy od jakości komentarzy i logicznego myślenia oraz wiedzy z FAQ - ja uzyskuję od 70 do 90%

6 - można wejść na minus z obrazkami przez dodawarkę (traktujemy taki minus jako dozwolony) - dodawarka podczas dodawania zajmuje się dodawaniem a nie liczeniem obrazków (nie ma konsekwencji za wejście na minus z tego powodu - taki minus jest mały)

7 - opis preferowany dla Blogów zostanie ustawiony domyśłnie że tylko dla blogów zgodnie z sugestią

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

noo... bo mam już przygotowane ładnie wszystko w notepadzie i zliczając te wszystkie kliki które muszę zrobić dodatkowo w moim życiu to może się uzbierać z kilkanaście minut do godziny i teraz pomnóżmy to przez liczbę użytkowników Omni i wyjdzie nam kilka lat jak nie wieków że tak powiem naklikanych,

a gdyby się znalazł jeden tylko programista który by dołożył kilka linijek kodów całe te bezsensowne, samopowtarzalne zadania zostałby nam odjęte,

pomyśl jaka to korzyść dla gospodarki, wydajności pracy i samych użytkowników ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności