Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

JA sie troche zgodze z Lennym, ale mam inna sugestie. Jak sie zrobi pierwszy opis to zrob Kojotek tak, ze jak sie dodaje kolejny to niech sie automatycznie kopiuje tytul i slowa kluczowe z tego pierwszego. Mam 20 tekstow do dodania i idzie to dosc szybko ale uciazliwe jest, ze musze do kazdego od nowa wklejac ten tytul i slowa kluczowe, kotre przygotowalem juz do pierwszego z synonimami w {}. Natomiast jak ktos chcialby zmieniac tytul to to nie bedzie dla niego problem, bo sobie skasuje to co sie wkleilo automatycznie :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaraz się pojawią głosy że dla mnie jest uciążliwe zaznaczanie i kasowanie - funkcja bez sensowna (w wolnym czasie pomyślę nad innym rozwiązaniem)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

co z omnipress? :)

Dołączam do pytania, bo chętnie bym postawił trochę nowych katalogów ;)

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Zaraz się pojawią głosy że dla mnie jest uciążliwe zaznaczanie i kasowanie - funkcja bez sensowna (w wolnym czasie pomyślę nad innym rozwiązaniem)

Dla mnie uciążliwe były by wpisywanie kolejnych tytułów. Wolałbym ,żeby zostało tak jak jest, może to zmusi co niektórych do różnicowania tytułów i słów kluczowych.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Czy ktoś ma pozytywnie (w sensie zaakceptowany i wiszący sobie w sieci) dodany chociarz 1 art do ML (chodzi o OmniAdd, a nie ogólnie)? Są rodzynki, które ostatnio moderowano w lutym tego roku, są takie gdzie nic nie pisze o ostatniej moderacji, ale numer ostatnio zaakceptowanego to 500, a mojego w arta w danym preclu np nr 5000 :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Czy ktoś ma pozytywnie (w sensie zaakceptowany i wiszący sobie w sieci) dodany chociarz 1 art do ML (chodzi o OmniAdd, a nie ogólnie)? Są rodzynki, które ostatnio moderowano w lutym tego roku, są takie gdzie nic nie pisze o ostatniej moderacji, ale numer ostatnio zaakceptowanego to 500, a mojego w arta w danym preclu np nr 5000 :]

No właśnie przed chwilą sprawdzałem linki do wpisów do ML :). Niby są adresy, nawet z tytułem artykułu, ale jak zacząłem je odpalać w przeglądarce, to wszystkie oczekują na akceptację. A sprawdzałem, bo chciałem pingować, ale w takim układzie szkoda czasu, bo w tym czasie można odpingować to co rzeczywiście zostało opublikowane.

Zresztą podczas przygotowania listy do odpingowania z publikowanych na WP radzę trochę odsiewać, bo tam zawsze jest trochę adresów z jakimiś zmiennymi liczbowymi bez nazwy artykułu jak to zwykle bywa. Pod tymi adresami nie ma wpisów, więc szkoda cokolwiek przy tym robić.

To ile ta umowa licencyjna będzie lic zyła tekstu że potrzeba na to jest aż tyle czasu ? :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

z mocne linki to tak chyba jest od zawsze :)

na poczatku roku sam osobiscie mialem tylko kilkanascie aktywnych (na tyle abyu nie chcialo mi sie konwertowac tekstow dla nich;)) teraz gdy Kojotek zrobil aktualizacje rowniez napalilem sie ze skrypt przezywa renesans ale jednak to bylo bledne przeswiadczenie

swoja droga dobrze ze nia ma updatu pod seobiblioteke :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Dobra - opóźnienie było spore ale w końcu już jest upragniony OmniPRESS

Link do forum: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=105334

Zachęcam do pobrania i instalowania za każdą instalację dostajecie za FREE pkt OCR

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności