Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

100 instalacji ? 1 700 obrazków :huh: przeliczeniu na kasę to ok 20 PLN.

Ja na razie nie stawie zastanawiam się nad kupieniem licencji na skrypt bez linku,bo linkowanie ze stopki na hasło "tanie pozycjonowanie", mnie osobiście nie odpowiada.

Myślałem ze system premiowania za stawianie OmniPress będzie wyglądał w inny sposób, sporo użytkowników nie korzysta z obrazków.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pisza takaie opisy :

Nauka Języki obce, cudzoziemskie, zagraniczne są bardzo popularne, atrakcyjne i cenione, doceniane, lubiane na pewno wszystkim którzy chcą, potrzebują, pragną podszkolić swój język obcy, zagraniczny będzie potrzeba, konieczność żeby, aby, ażeby Się porozumieć na przykład w firmie, przedsiębiorstwie, spółce. Wiele ludzi również, także, też lubi, docenia, kocha się uczyć języka obcego, cudzego, cudzoziemskiego, zagranicznego z własnej przyjemności. Ja tego szczerze nie rozumiem, przyswajam bo mi ciężko, trudno to pojąć, zrozumieć

tagi : ranl ranl ranl ranl ranl ranl ranl ranl

to są kretyni bo ja spamy linkuje lepszym opisem ;)

pisza takaie opisy :

Nauka Języki obce, cudzoziemskie, zagraniczne są bardzo popularne, atrakcyjne i cenione, doceniane, lubiane na pewno wszystkim którzy chcą, potrzebują, pragną podszkolić swój język obcy, zagraniczny będzie potrzeba, konieczność żeby, aby, ażeby Się porozumieć na przykład w firmie, przedsiębiorstwie, spółce. Wiele ludzi również, także, też lubi, docenia, kocha się uczyć języka obcego, cudzego, cudzoziemskiego, zagranicznego z własnej przyjemności. Ja tego szczerze nie rozumiem, przyswajam bo mi ciężko, trudno to pojąć, zrozumieć

tagi : ranl ranl ranl ranl ranl ranl ranl ranl

to są kretyni bo ja spamy linkuje lepszym opisem :)

To i tak całkiem niezły opis :), bo są jeszcze bzdurniejsze. Debilizm w czystej postaci. A może ktoś podpowie co chce taki delikwent osiągnąć? Jeśli tylko zaindeksowanie, to często wystarczy pingowanie urli albo nawet tylko sitemap.

To lecimy Panowie i Panie z kolejnym update tym razem dodajemy obsługę Katalogów RSS :) - tak tak takie coś też mamy w internecie i rzadko wykorzystujemy a takie to fajne narzędzie (w ramy OmniADD włączyliśmy OmniRSS - stary projekt już zakurzony trochę ale jest jak znalazł)

Szybki przegląd:

X - przyjaźniejsze przeliczanie kosztów/stanu linków w zakładce "linki" OmniKomentatora

X - zabezpieczenie przed przypadkowym zakupem pakietów (komunikat z potwierdzeniem)

X - usunięcie występującego niekiedy po update błędnego komunikatu o banie

X - dodawanie kanałów RSS do katalogów RSS

X - poprawki w ustawianiu opisów dla OmniPRESS

X - jak zawsze drobne kosmetyczne np. zmiana sposobu wybierania opisu do blogów (checkbox -> lista)

X - poprawki w FAQ

X - drobne zmiany w instalatorze (nie ma potrzeby powtórnego podawania danych wpłaty)

Lista katalogów RSS z czasem będzie powiększona oczywiście

Kolejna aktualizacja przewidziana jest na niedzielę i kolejny typ katalogu stron nadchodzi dużymi krokami się zbliża - i ktoś mówił że nasz soft jest spóźniony o kilka lat przy publikerze :)

Aktualizacja jak zawsze dostępna w pierwszym poście

Cena nadal 350 zł za licencję

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Chciałem włączyć dodawarkę do omnipress ale jak rozwinąłem listę w zakładce moje strony-->harmonogram to takiej opcji nie ma. Wszystkie skrypty + rss są ale omnipress wyparował.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Jak sie dodaje nowy projekt to sa na koncu opcje 'Nowy opis...' / 'Zapisz'. Proponowalbym dodac jeszcze 'Zapisz jako...' i zapisywaloby jako nowy projekt (pod awrunkiem, ze zmienilismy URL). Wtedy jak sie chce zrobic podobny projekt do juz istniejacego to sie wejdzie w ten stary pozmienia co trzeba i zapisze jako nowy :) To szczegolnie byloby pomocne przy dodawaniu RSS :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Chciałem włączyć dodawarkę do omnipress ale jak rozwinąłem listę w zakładce moje strony-->harmonogram to takiej opcji nie ma. Wszystkie skrypty + rss są ale omnipress wyparował.

Ja bym zaczął od FAQ i pkt 35 :)

Nie masz opisu dla OmniPRESS nie możesz dodawać do OmniPRESS

@Carnagge - zlituj się, utrzymujmy pozory że to nie super spamiarka OK ? - opcji zapisywania z różnymi profilami nie będzie !

Przypominam teraz nie wprowadzę żadnych funkcjonalnych zmian więc możecie darować sobie pisania tych propozycji - powód czytamy pierwsze posty

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności