Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Nie masz opisu dla OmniPRESS nie możesz dodawać do OmniPRESS

Mam ustawiony nowy opis omnipress: 0/0. Wcześniej oczywiście zapoznałem się z FAQ więc nie wiem gdzie tkwi mój problem.

Edit: Już wiem co jest nie tak. Usunąłem opis a następnie dodałem ten sam. Taki mały trik.

Edit 2. Czyli można byłoby zrobić tak: Dodajesz jeden opis do 1000 katalogów na różnych skryptach->kasujesz ten opis z edycjo strony->dodajesz ten sam->Zaczynasz dodawanie do omnipress->Unikalność bliska zeru.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
poki co zaden omni press nie jest zaindeksowany i nie ma nawet jednego bl wiec nie ma co sie podniecac dodawaniem do nich

Nie, no oczekiwania masz niezłe. Ledwo dziś wystartowało, po kilka wpisów ma, a już ma mieć pełno stron w indeksie? :) A na poważnie - trzeba zacząć, a obecnie dodawane wpisy mogą się zaindeksować wkrótce, więc dlaczego nie dodawać

@pandha - zapoznaj się z dokumentacją OmniPRESS jak ma działać to zrozumiesz czemu warto go mieć :) a najlepiej postaw swoją kopie i poczekaj kilka dni i sprawdź Google

@arve_lek - kombinować można owszem ale nie ma problema na wszystko przyjdzie krecha jak będzie taka potrzeba

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@Lenny_ - niestety ale koszty u mnie są mniejsze niż tam i nie pytaj dlaczego (była o tym już mowa) a dodatkowo po co mam dawać skośnym zarabiać skoro sam robię to lepiej bez udziału ludzi ?

Mam pytanie,czy wam OmniAdd dodaje do WebMini [ver.3.0] ,ja mam parę takich katalogów i zauważyłem ze moje wpisy tam nie dochodzą, w ustawianiach wszystko ok, IP,URL nie blokowałem,katalog otwarty,wpisy z Adderka i reczego dodawania bez problemu wchodzą.To OmniADD obsługuje WebMini [ver.3.0] czy nie?

rzecz jasna katalogi w bazie Omni są dodanych 0 Błędy 7.Właśnie 7 projektów aktualnie dodawałem.

Kojotek, wiem, że to nie Twoja sprawa, czy nawet Cię to nie interesuje, ale możesz jakoś w minimalny sposob zabezpieczyć swój produkt przed debilami z IQ na poziomie kleju do tapety (i to w stanie przed zaschnięciem), by opisy jak podawał MaxPan i ktos jeszcze nie wychodziły dalej? Wiem, marzenie ściętej głowy... :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@MaxPan - A to już wyszła v3 WebMINI ? Postaramy się ogarnąć tą wersję przy najbliższym update planowanym na koniec tygodnia

@Wilk - zależy od problemu od 1h do 48h (powinno być załatwione)

@zakręcony - tu nie wiem czy coś się uda zrobić ale pokombinuję jeśli uda mi się znaleźć czynnik wspólny takich opisów - nie będę się bawił w akceptację wpisów :D

@Wilk - jeśli problem dotyczy WP to odpowiedź jest jedna dla wszystkich:

Spamujecie g..em to macie bany i zapomnijcie o WP ;) - zmiana IP pomaga do czas aż znów ktoś puści z tego IP mega super spam - odpowiedź udzielona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności