Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Nadal jest tak, że jak mam opis do blogów, to taki opis dodaje do katalogów (sprawdzałem na webmini), czy możecie tak zrobic by opisy do blogów szły tylko do blogów, a opisy zwykłe tylko do katalogów?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Wilk - jeśli problem dotyczy WP to odpowiedź jest jedna dla wszystkich:

Spamujecie g..em to macie bany i zapomnijcie o WP ;) - zmiana IP pomaga do czas aż znów ktoś puści z tego IP mega super spam - odpowiedź udzielona

Spamuja niektorzy, bo nie ma zabezpieczen. A ja mowie o 100% bledow (na razie doszlo do 90 na 90), nie tylko oslawione juz w tym watku waw.pl

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Wilk gdzie masz Omni,na jakim serwerze?

Ja miałem taka sam sytuacje,jak zmienilem IP i dalem restracje od nowa to jak pokazywałem skuteczność wzrosła z 23 % do 97,7 %.

na 100 to nie wina OmniAdd to wina kretynów co lecą g-------m po katalogach.Ja sam w swoich EasyDir mam juz ok 30 IP zbanowanych bo leciał totalny spam,sex,warez i hazard nu i jeszcze znany już gość od budownictwa domów

laohost - wiele osob tam ma dodawarki, wiec jestem w stanie uwierzyc, ze kilku młotów doprowadzilo do zblokowania IP na 90% precli, ale bez przesady, zeby na 100%, przeciez precle tez sa na roznych hostingach i naleza do roznych osob.

Darmowe programy

ja napisałem na suport(nie LaoHost) i poprosiłem dać takę IP na którym nie stoi OmniAdd lub publiker.

A próbowałeś na nowo rejestrować?Co do właścicieli precli to poza pojedynczymi egzemplarzami myślę ze cala pula to własność 10 osób,Blokują IP hurtowo dla całego serwera,i tak naprawdę wątpię ze maja po jednym WP na serwer ;)

@Wilk - zmień hosting bo LaoHOST nie jest najlepszym miejscem niestety obecnie na OmniADD

Zalecamy Hekko lub własny najtańszy VPS lub serwer mniej znany

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Hekko odpada, lektura z webhostingtalk na temat tego hostingu raczej nie zachęca. Jest jeszcze neteasy, mam tam w tej chwili Publikera i tak sobie porownuje (choc oczywiscie to porownywanie na sile ze wzgledu na rozne sposoby dzialania tych dwoch programow). No i neteasy to tez wspoldzielony hosting.

Tak czy inaczej zerknij jak bedziesz mial chwile na ten log wyslany przez zakladke support, zeby byla pewnosc, ze faktycznie to blokada IP, z gory dzieki.

Darmowe programy

Kojotek, ale ja nie mam 10 projektów, tylko ponad 70, mam takie gdzie są tylko opisy do precli. Po aktualizacji mam nowe katalogi webmini, mam nowe WP, i chciał bym korzystac z opcji dodania do harmonogramu wszystkiego za jednym zamachem, bo inaczej albo z niej korzystam i musze latac po harmonogramie i wyławiac te których nie chcę, albo latac po koleii i dodawać do harmonogramu. W jednym i drugim rozwiązaniu jest to strata czasu. A skoro są opisy do blogów, to po kiego mają one być dodawane do katalogów?

- Reklama -

Hekko odpada, lektura z webhostingtalk na temat tego hostingu raczej nie zachęca.

A co tam takiego jest ? Uważnie się wczytaj, sami "krzykacze". Polecam sprawdzić zanim coś takiego napiszesz.

Hekko odpada, lektura z webhostingtalk na temat tego hostingu raczej nie zachęca.

A co tam takiego jest ? Uważnie się wczytaj, sami "krzykacze". Polecam sprawdzić zanim coś takiego napiszesz.

No wlasnie uwaznie sie wczytalem. Informacje o padach plus sposob rozmawiania z klientami. To pierwsze mozna latwo wytlumaczyc, ze przy tym poziomie cenowym mozna sie z tym liczyc (abstrahujac juz od tego czy pady faktycznie byly) i tu nie ma co sie czepiac. Ale co do tego drugiego, to już zupełnie osobna sprawa. Ale nie ma co offtopować - to jest moje prywatne odczucie po przeczytaniu tamtego wątku, w zadnym razie nie twierdze, zeby bylo "jedynie sluszne". Kazdy moze sam wyciagnac wnioski, zarowno na plus, jak i na minus :)

Darmowe programy

W przypadku OmniPress pobierane są 2 opisy? Bo w moim przypadku jeden skrócony leci z opis dla bloga, a opis dla Omni leci do rozszerzonego. I teraz to smiesznie wygląda, na stronie głownej katalogu mam wpisy po 1500 znakow, a w rozszerzeniu cos do 300 :]

Tylko nie piszcie, że jak chcę by opis dla omni był w skróconym i rozszerzonym to tez musze nowy projekt zakładac :]

- Reklama -

@zakręcony - rozwiązanie dawaj porządne opisy do OmniPRESS (to nie ma być kolejna śmieciowiska) - i tak to jest celowe działanie z naszej strony jeszcze troszkę poprawimy to

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności