Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

2 - admini katalogów którzy nie chcą w swoich katalogach stron ero zostaną poproszeni o podanie adresów katalogów gdzie ero ma być niedokładane

No i fajnie, gdzie mamy Ci przesyłać adresy?

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@shaun_black - jeszcze nie została podjęta ostateczna decyzja jak to ogarnąć żeby pogodzić obie strony konfliktu. Nie jesteśmy jedyną dodawarką na rynku więc zabezpieczenie naszego softu może się mijać z celem.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Najlepszym rozwiązaniem będzie blokowanie po stronie katalogu. Czy rozwiązanie podane przez Irka będzie skuteczne?

Tak - postaram się dziś wydać troszkę bardziej zaawansowaną wersję tego zabezpieczenia - thx Irek za dobrą podstawę (udostępnimy to w formie gotowych plików do podmiany)

Katalogi codziennie przybywają. Proszę pamiętać że duży update bazy danych jest koło piątku wtedy to są usuwane zbanowane w Google katalogi (pozbawione site) - w pozostałe dni tygodnia baza ma tendencje wzrostową (znalezione nowe katalogi + zgłoszenia przez userów). Jeśli ktoś robi aktualizację codziennie to dużego update w piątek nie zobaczy.

Aktualny stan bazy:

Aktywnych: 4413

Zbanowanych: 668

Wszystkich: 5081

Testuję 4 dzień i co zauważyłem: część wpisów jest w indeksie (ok 1/3) bez mojej ingerencji. Czy reszta wejdzie i się utrzymają zależy pewnie jak zawsze od podlinkowania ;) Co do skuteczności to chyba trzeba pogadać z kimś kto dłużej korzysta z tych katalogów.

Obsługiwane zagnieżdżenie jest w tym formacie:

{{slowo|slowo1}|{slowo2|slowo3}} - ważne jest żeby był znak rozdzielający zagnieżdżenie |

Takie informację były przydatne w zakładce po uruchomieniu dodawarki do webmini.

W polu Opis dozwolone są znaczniki html: <b><i><u><a>

Pytanie czy moderatorzy katalogów przyjmują wpisy z linkami w treści ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Można tytuł zrobić w ten sposób: (tytuł1|tytuł2) ??

Ps. Szybkość tej dodawarki mnie rozbroiła na łopatki :P

Można, ja tylko miałem problem z tymi linkami bo tam pisze artykuł w katalogu bez linku aktywnego i trzeba sobie wstawić w treści link ... szybkość faktycznie jest ;) w porównaniu z adderem to jak by porownać rower do F1.

@wojtecki1 - wpisy jest dobrze podlinkować lub przez 2-3 dni pingować ale nie za często (2 - 3 razy na dobę powinno wystarczyć)

@arve_lek - dopiszemy w panelu sposoby podawania synonimów już będzie to na nowym panelu. Co do linków w treści system sam wybiera co może zrobić v1 nie przyjmuje linków w treści, a v2 już przyjmuje (system rozpoznaje co gdzie można zrobić i podejmuje właściwe działania) - tak więc nie jest to sprawa czy admin przyjmie ale samego katalogu jaki jest zainstalowany

Tytuły do wyboru - myślę że można dodać taką funkcjonalność (zastanowię się nad sensownością tego rozwiązania - mam na myśli unikalność wpisów jakie mogą powstać jeśli mamy 1 artykuł i 4 000 katalogów)

Mam pytanie - co oznaczają błędy podczas dodawania?

Niby sprawa oczywista, ale na liście katalogów do, których dodaje dodawarka jest cześć katalogów na zielono(dodanych prawidłowo) oraz mniejsza dużo część listy na czerwono(podejrzewam dodanych z błędem) jednak i w katalogach na zielono i na czerwo strona jest dodana poprawnie. Jedyna różnica jest w tym, że po kliknięciu w zielony link jestem przekierowany bezpośrednio do wpisu ,a w czerwony na stronę główną, co nie zmienia faktu, że tu i tu wpis dodany jest poprawnie :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności