Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, jak można usunąć w "Podsumowaniu katalogów" przy np. "webmini" błędy dodania. Wiem, że błędy można wyczyścić przy danej stronie ale przy pierwszym uruchomieniu dodała mi się źle jedna strona - mój błąd i usunąłem ją, bo wcześniej nie wiedziałem o tym,że trzeba to dla danej strony wyczyścić błędy.

Jest w ogóle taka możliwość ?

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ok, a która tabela jest odpowiedzialna w Bazie za błędy ? i czy wyczyszczenie spowoduje tylko dla konkretnego katalogu np. "webmini"

Odradzam ręczne mieszanie w bazie. Jako takiej tabeli odpowiedzialnej za same błędy nie ma. Struktura danych jest trochę inaczej zorganizowana. Ta liczba się sama przeliczy na nowo przy którejś tam z kolei aktualizacji bazy, gdy będziemy zbierali informacje o padniętych katalogach. Także wystarczy trochę odczekać.

omniadd widzę przyjmuje omnipressy na domenach .tk :) a domen regionalnych nie przyjmuje jakoś ;)

OmniADD już nie przyjmuje omniPressów w domenie .tk (patrz informacja w "śmigaczu" w OmniADD pod menu). Regionalnych też nie przyjmuje - tak jak to jest napisane w dokumentacji OmniPress.

---> OmniADD <---

Czy ktoś to stawiał na proste.pl ? Jeżeli tak to licze na jakiś sensowny raport :)

Tak swoją drogą ile to kosztuje? Kwota z rara jest dobra, czy z 1 postu :P ?

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

No to mamy kolejną aktualizacje do v 3.3.0 PF (Pre Final)

X - pełna obsługa skryptu webmini 3.0

X - generator BackLinków - BacklinkExpress

X - adresy backlink automatycznie pobierane z serwera Omni (usługa bezpłatna)

X - poprawka w działaniu licencji dla plików cron

X - zabezpieczenie w opisach OmniPress przed powielaniem synonimów

X - nowe katalogi kanałów RSS

X - uzupełnione FAQ.

X - kosmetyka, np rozciągnięte pola formularzy

Zapraszam wszystkich do aktualizacji.

Ta wersja jest już wersją zbliżającą się do wersji końcowej kiedy już zostanie zakończone dodawanie nowych katalogów i skryptów :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Wersja PF i potem końcowa oznaczają tylko tyle że zajmiemy się rozbudową o kolejne funkcje / moduły

Bazy będą cały czas filtrowane etc - oto się na pewno nie ma co martwić

Tak naprawdę można powiedzieć że różnica jest taka że w aktualizacjach będą dochodzić głównie funkcje a nie nowe katalogi ale oczywiście jak coś nam wpadnie w łapki to od razu dodamy do OmniADD

Powoli zaczynamy się przestawiać na realizację postulatów userów i np w kolejnej aktualizacji powinno się znaleźć Pingowanie oraz Szperacza czyli narzędzie do szukania naszych wpisów w katalogach których teraz nie monitorujemy. Mam nadzieję że rozwiewam już wątpliwości co będzie dalej :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

A ja po aktualizacji mam mały problemik :)

Gdy chcę edytować w OmniAdd daną stronę by zmienić opis, niestety ale po naciśnięciu "Zapisz" nic się nie dzieje :) "Nowy opis" działa, ale zapisać się nie da. Gdy dodaje się całkowicie nową stronę wszystko działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności