Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pytanko do użytkowników tego narzędzia: czy ktoś przeprowadzał sobie test skuteczności tegoż narzędzia, tzn. po przerobieniu całej bazy (katalogi, precle, itd) ile zyskał backlinków do strony?

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Swoją drogą ciekawe kto z konkurencji wali takimi wpisami do WebMiniaczy:

Tytuł:"Najlepszy sklep z grami 2"

Opis:"To jest automatyczne katalogowanie do WebMini. Chcesz taką dodawarkę mieć? Jest to możliwe, wystarczy tylko skontaktować się ze mną. Informacje znajdziesz na PiO. Koszt tej dodawarki jeszcze nie ustaliłem, ale będzie to pewnie nie więcej niż 30 złotych ;) Zapraszam wszystkich na PiO po dodawarkę. " :)

Okey, rozumiem, reklama, no ale co ma "Najlepszy sklep z grami 2" do automatycznego katalogowania?

Apropos OmniAdd, czy dodawarka dodaje też do WebMini 3.0 ?

@godfather2008 - pojawiła się na rynku dodawarka za 25 zł więc można łatwo namierzyć kto się bawi :)

Dziś spodziewany - tylko najpierw muszę się dobudzić

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Przepraszam, w pliku źródłowym został mi ten zapis o grach i wyszła taka kaszanka - najmocniej wszystkich przepraszam.

Konkurencją bym mnie nie nazywał :) Możliwości dodawarki Kojotka są o niebo większe i sam bardzo chętnie z niej korzystam od samego początku.

Dziwna sprawa, ale jak mam jakis projekt i wchodze, zeby go edytowac np. zmienic tytul lub dodac nowy tekst to nie dziala mi opcja Zapisz. Przycisk ten jest jakby nie do klikniecia - klikam i nic sie nie dzieje :/ Jak dodam opis i chce zapisac to np. sie pyta, ze nie ma linku w opisie i czy zapisac, ale mimo, ze biore ok to jak wroce do proejktu to zmiany sie nie zapisaly.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności