Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Może coś przeoczyłem, ale w plikach instalacji przydałoby się info o wersjach.

Czytanie 83 stron tego wątku to ...

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

hmm, nie wiem czy to tylko u mnie tak, ale po wgraniu nowej wersji (tej z poprawka) no I po edycji wpisu wszystkie dodania sa bledne. sprawdzam logi w webmini a tak "musisz wypelnic wszystkie pola", no I faktycznie poza adresemem strony pola tytulu, opisu I tagow sa puste.

Strony nie edytowane dodaja sie poprawnie

Mam to samo u mnie, ale chyba znalazłem przyczynę, zobacz w projekcie jaki typ masz opisu, już nie pamiętam, ale chyba przez update zmieniło mi na OmniPress i w logach dostałem to samo co Ty. Po ustawieniu zwykłego opisu znów działa, może było by dobrze zabezpieczyć skrypt przed tym.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Cześć!

Czy omniadd będzie kiedyś obsługiwał angielskie katalogi? Zastanawiam się, czy kupić teraz Omniadda, poużywać i doczekać się na angielskie katalogi? A może będzie to już inny, oddzielnie płatny produkt?

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Cześć!

Czy omniadd będzie kiedyś obsługiwał angielskie katalogi? Zastanawiam się, czy kupić teraz Omniadda, poużywać i doczekać się na angielskie katalogi? A może będzie to już inny, oddzielnie płatny produkt?

Pozdrawiam,

BV

co w twoim rozumienie angielskie katalogi? IP? Skrypt? Właściciel?Główny język portalu?,piszesz o tym na forum już z 10 razy :)

Ja mam "angielskie" katalogi,sporo z PiO na pewno tez :)Na pewno kup, czekać możesz,jak Kojotek zrobi obsługiwanie jakiegoś skryptu który podpada pod miano "angielskiego" to będziesz mógł dodawać.

Nie 10-razy tylko to jest drugi Panie Max ;) . Chciałbym pododawać wpisy do anglojęzycznych katalogów jakimś automatem, a że lubię wspierać polską inicjatywę to się pytam.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności