Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Mozna korzystac z proxy, albo zmienic chyba ip.

zawsze mozna sprobowac ponownej rejestracji

Ponowna rejestracja nic nie daje, bo jak wchodzisz ze swojego kompa na precla, w którym zablokowano IP, to ładnie sie mozna zalogować.

Ja się przeniosłem na inny hosting, tylko teraz od 10.09 czekam na nowy klucz... I doczekac sie nie mogę by posprawdzac czy wszystko gra...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam takie pytanie, można usunąć stronę z harmonogramu w taki sposób, by wykasować zapisy o katalogach,

czyli rozpocząć dodawanie od początku? Standardowe usunięcie i dodanie jeszcze raz tego samego harmonogramu nie działa.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dzięki, poradziłem sobie trochę inaczej :)

A mam pytanie, nie można by było rozbić dodawanie do webmini na webmini zwykłe wpisy i wpisy do artykułów?

Bo tak jak jest teraz to jak zmienimy na artykuły, to we wszystkich projektach zmieniamy, i to jest uciążliwe.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

@Mar - Kojotek juz jakis czas temu stwierdzil, ze jego zdaniem taki podzial to komplikowanie skryptu i robienie z niego kobyły na skalę publikera... IMHO wada rownie spora, jak niemozliwosc ustalenia losowej kolejnosci wpisow, więc mam nadzieję, że zmieni zdanie.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

nie dziala mi usuwanie opisu w adderze ani zmiana z opis zwykly na opis dla bloga. generalnie nie dziala zadna zmiana ustawien (zmiana liczby wpisow ok w harmonogramie). poza tym nie dodaje mi w ogole do blogow prywatnych, mimo dobrego hasla i loginu. nie dodaje w ogole tez do zwyklych wordpressow.

najnowsza wersja

edit: po konsultacji z kojotkiem nastepujacy wynik:

mimo ze byla najnowsza wersja, wrzucilem ponownie pliki z pierwszego postu i przycisk zapisz dziala

a nie dodaje do wp w wyniku bana...

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Tu chodzi o fakt że raz dodam jedną modyfikację potem kolejną i nagle mamy publikera2 jak ktoś ma wątpliwości zapraszam do poczytania tematu jak się rozrastał bo użytkownicy chcieli. Teraz odmawiam każdemu i tyle - nikt mi nie zarzuci że jedno wprowadzam inne nie

Po kolejnym update będą już powstawały modyfikacji i może się znajdzie coś z waszych sugestii ale .....

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@pandha bodajże wczoraj wyszła poprawka, która nie jest uwzględniona jako aktualizacja, bo z tego co piszesz nie działa po prostu button "zapisz" podczas edycji strony:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=761699

@Kojotek_OX, a co to ma wspólnego z Publikerem? Nie wiem jak tam to wygląda bo nie korzystam, tutaj widzę, że jest to duże ograniczenie, więc jakoś tłumaczenie "bo powstanie drugi Publiker" do mnie nie przemawia, ale skoro tak, to w takim razie szkoda cokolwiek proponować, a na tym to chyba polega, skoro to użytkownicy za to płacą.

Mar.

@Mar - twoja modyfikacja to extra zapytanie do MySQL-a przy każdym dodanym wpisie czyli nawet do 120 - 250 na minutę :) czyli przy tych prędkościach jakie oferuje dodawarka spadek wydajności + zwiększenie obciążenia co w połączeniu z innymi rzeczami robi kobyłę

Zrozumcie w końcu nie wprowadzam rzeczy nie dlatego że mi się nie chce lub mam taki kaprys ale dlatego że dla mnie się liczy każde zapytanie i czas - wszystko co dodatkowo obciąża nie mieści się w ramach mojej specyfikacji

Szybko - Skutecznie - Prosto - Lekko dla serwera

Jak wprowadzę bardziej ważne rzeczy do OmniADD to może się to zmieści z tym zapytaniem ale na razie nie ma szansy - koniec kropka

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

taka mała prywata :ciągle marudzicie o poprawki, ulepszenia a i tak dalej,a spróbujcie ten sam numer z twórcami Publikera?

Nie możecie się doczekać się o dluszczego czasu możliwości futrowania bazy i co rezygnujecie z produktu?Tu dostajecie aktualizacje srednio co tydzień, a dalej zrób to,zrób tamto.To nie koncert życzeń.Autor ma swoja wizje produktu i ma na to prawo a nam zostaje lub korzystać lub nie.

Takie moje przemyślenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności