Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem arni, ja tam nigdy nie maiłem problemu z odpowiedzią na moje zapytania czy sugestie. Zarówno na support przez panel jak i bezpośrednio na gg do kojotka. Nie wiem w sumie w czym wy macie problem ale widzę że co poniektórym bardziej zależy na pianobiciu niż rozwiązaniu konkretnego problemu.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@verSuS - pracujemy nad opracowaniem dokumentacji do tego i bezpiecznego API jak skończymy prace będzie można otrzymać specyfikację - obecnie tylko zaufane osoby mają dostęp które od razu szukają bugów.

Przy okazji już wiecie czemu tak upierałem się żeby nie wprowadzać wszystkiego do OmniADD

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@gielo na GG nie próbowałem, bo go nie mam

uderzyłem na PM i porozumienie było

Natomiast pisząc w sprawie hostingu na ich czacie, czy wysyłając dwie inf. przez panel, wróć teraz to już będzie trzecia, do tej pory zero odzewu

Generalnie bardzo mało się kontaktuję, Omniadda obecnie nie używam, zresztą i tak na Omnihostingu mi nie działa.

To było powodem prośby o przeniesienie pod inną domenę/hosting, licencja w panelu jest jak byk. Wolałem zawczasu stosowne zgłosić, niżby Kojotkowi podpaść powieloną instalacją na innej domenie. Guzik osiągnąłem.

Poza tym wiecie jak działał Omnihosting, cały powstały wątek był utrzymany w podobnej tonacji jak kilkanaście ostatnich postów w tym temacie. Ileż do diabła możesz grzecznie znosić

Ale pewnie to Kojotek OX czuje się urażony

nie wiem arni, ja tam nigdy nie maiłem problemu z odpowiedzią na moje zapytania czy sugestie. Zarówno na support przez panel jak i bezpośrednio na gg do kojotka. Nie wiem w sumie w czym wy macie problem ale widzę że co poniektórym bardziej zależy na pianobiciu niż rozwiązaniu konkretnego problemu.

Wyłączył byś chociaż sygnaturę jak to piszesz :)

Ja tak czy siak jestem skłonny kupić ten produkt, lecz zaczekam aż sytuacja się trochę... ustabilizuje.

Jak już wcześniej powiedziałem system rachunków tu dałem ciała i jesteśmy w trakcje przebudowy systemu aby to uprościć po naszej stronie i zredukować do 0 opóźnienia w czasie - to jest jedyna rzecz z którą przepraszam i wiem że tu są pewne niedociągnięcia

Nie rozumiem Kojotek - czyli osoby, które nie dostały rachunku takowy dostaną czy od teraz jak ktos kupi to dostanie?

Ja tak czy siak jestem skłonny kupić ten produkt, lecz zaczekam aż sytuacja się trochę... ustabilizuje.

Ludzie!!! Tam przeglądam te teksty i nie bardzo wiem co myśleć... Jak z fakturami, to rzeczywiście - jest co poprawić i to szybko ;) to z innymi sprawami raczej kłopotów nie miałem, choć cud miód to też nie było, ale trochę się przyzwaczaiłem, że w tej branży marketing (cokolwiek by to miało znaczyć :) ) jest delikatnie mówiąc kulawy.

Ale nie bardzo rozumiem tych jęków licencyjnych. Ile razy przenosicie? Przecież nie trzeba często i dużo, szczególnie jak się postawi z rozmysłem. I co się bać jakichś tam ostrzeżeń w licencji, jeśli jesteś w porządku? A to że przesada, to prawda, ale to tak teraz modne :P.

A w ogóle program działa, nie wiem co ma się ustabilizować, bo raczej stabilny, a temat ostatnio ciągnięty dotyczy spraw nie merytorycznych i jest tematem samonakręcającym. Czy słuszne żale czy nie - tego nie wiem. Ale na tym forum jest tak, że zawsze się znajdą malkontenci (czasem słuszni), tyle że zawsze mnie zastanawiają odzywający się, którzy danego narzędzia nie używają :)

Rozsądku trochę. Jak masz problem - opieprz Kojotka na PW czy GG, a nie zaśmiecanie niby-dyskusją. Śmietnik się robi.

Ja z narzędzia jestem bardzo zadowolony, nie miałem problemów ze zmianą serwera (raz mi się przytrafiło) - w 10 minut wszystko było załatwione. Trzeba się tylko odstosować do innego trybu Kojotka (z moich obserwacji idzie spać nad ranem, wstaje około 15-tej) :)

hehe ciekawe poglądy, ja też nigdy nie miałem problemów z prośbą o nowy klucz, ale troszkę rzeczywiście zamieszania z tym, przydało by się to uprościć, jakiś panel zrobić, gdzie można sobie klucz generować czy coś

Panowie, nie każdy dobry programista musi byś świetny w temacie obsługi klienta pewnie za jakiś czas Kojotek najmie jakąś piękną Ukrainkę o polskich korzeniach, która przez Skype będzie załatwiać wszelkie tego typu problemy a póki co ostudźmy emocje.

Soft działa bardzo dobrze, aktualizacje niemal co tydzień wszystko co najważniejsze dobrze się kręci.

Kojotek czytasz ten temat 6h na dobę weź się ustosunkuj do moich pytań - nie masz firmy czy masz problem z rachunkami to napisz mi na pw bo stary ignorancją nic nie wskórasz. Będą te rachunki czy nie? Na gg nie chce mi się już pisać na maila wysłałem raz tak jak mnie prosiłeś. Rachunku nie mam do dziś!

@aniec2 - kontakt na GG w niedzielę prywatnie do mnie i od ręki załatwimy (po 15 :) ) lub w poniedziałek

Jak przystało na to bardzo złe Omni i fatalnego Kojotka wyszła aktualizacja dla OmniADD 3.4.0

Lista zmian:

X - skuteczny system zbierania linków do wpisów

X - nowy odrębny cron: cron_ping.php

X - Automatyczne pingowanie wpisów - dla osób posiadających licencję OmniPING

X - Synonimizer OmniADD - generator synonimów

X - integracja z systemem łatwego przenoszenia licencji między hostingami ( https://omnimax.pl/licencja_omniadd/ )

X - opcja dla wordpressprv - "Zaloguj ponownie we wszystkich katalogach" skierowana do osób które miały problemy z wygasającą sesją i problemami z dodawaniem do WP prywatnych.

X - kolejna poprawka w cronach dotycząca licencji (praca cronów mogła być czasem niewłaściwie zatrzymywana przez błąd licencji)

X - uzupełnione FAQ

X - moduł naprawczy w instalatorze - uruchomienie instalatora nie tylko aktualizuje program ale również sprawdza wszelkie problemy i niespójności występujące w strukturze bazy danych które mogły pojawić się w wyniku nieprawidłowo przeprowadzonych wcześniejszych aktualizacji

X - różne inne mniejsze poprawki

Kilka ważnych uwag:

1 - System będzie szukał wpisów od pory wgrania aktualizacji (nie będzie szukał starych wpisów)

2 - Pingowanie działa tylko jeśli masz wykupioną licencję w OmniPING. Jeśli ktoś nie ma licencji na OmniPING nie będzie mógł skorzystać z tej funkcji (też oparte o API)

3 - OmniADD nie wyszukuje wpisów w katalogu FreeGlobes - powód prozaiczny nie można tam szukać po tytule czy też adresie tylko opisy (synonimy = brak opisu do sprawdzenia)

4 - Synonimizer został napisany w oparciu o API przez https://www.synonimizer.narzedziapozycjonera.pl (jest to baza przykładowa)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności