Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Znaczy że wystąpił problem z zlokalizowaniem wpisu poprawnie. Po skończonym cyklu można wyczyścić listę "błędów" i system przeleci jeszcze raz i zamieni ładnie na zielono lub spróbuje dodać ponownie (niestety z tych lokalizacji na czerwono nie uda się wyciągnąć adresów naszych wpisów - katalogi są zmodyfikowane ręcznie)

Uważam że przy tej szybkości i skuteczności poprawnego dodania pomimo modyfikacji jakie zostały wykonane w katalogu, niedogodność związana z brakiem dokładnego URL jest do wybaczenia w oprogramowaniu

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Lukas_79 - my bana zaliczyliśmy za 10 dodawarek + bez limitu czyli po 100 wpisów na minutę przez 24h na dobę to była szybkość i skończyło się niestety przeciążeniem konta usera który miał kilka katalogów

Obecnie pracujemy nad dodaniem easy-dir i testujemy inne katalogi (testy wykazują że uda nam się utrzymać tempo min 10 wpisów na minutę przy niemal każdym skrypcie katalogu) - największy problem dodawarek czyli dopasowanie do kategorii w danym katalogu mamy już świetnie rozwiązany dzięki czemu nie będziemy tracić czasu na poszukiwania odpowiednich działów.

Uważam że przy tej szybkości i skuteczności poprawnego dodania pomimo modyfikacji jakie zostały wykonane w katalogu, niedogodność związana z brakiem dokładnego URL jest do wybaczenia w oprogramowaniu

Jasne, po prostu myślałem, że błędy dotyczą samego braku dodania i myślałem, że to błąd programu. Bo mimo poprawnie dodanego wpisy program zliczył błąd :)

I od razu chciałbym zapytać o ważną kwestie - jak wygląda licencja? ;)

Czy mogę stawiać kolejne kopie skryptu na innych serwerach? Czy po prostu się nie da, bo jeden klucz jest na jeden serwer/domenę?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Niezmiernie mnie cieszy że podoba wam się ta prostota i szybkość - postaramy się ten schemat utrzymać tylko w lepszej oprawie graficznej :)

Tak na zachętę nowego panelu jak będzie wyglądał: https://img707.imageshack.us/img707/8451/17001523.png

1 licencja 1 domena ? że czyli jedną licencją moge katalogować jedną stronę czy jak?

nie - 1 licek na 1 instalację.

a programik rzeczywiście - wymiata... moge katalogowac domene: nielubiekoyotka.pl ? :);)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@kaiba - 1 licencja oznacza 1 instalację softu a katalogować domen możesz ile chcesz (płacisz raz używasz cały czas)

Ilość obsługiwanych skryptów będzie systematycznie rosła i jak już pisałem kilka postów wyżej będziemy obsługiwać praktycznie wszystkie softy - tokeny nie są dla nas problemem i nasz system sobie z nimi radzi bez najmniejszych problemów - azyl ma tylko seokatalog którego nie wprowadzimy do naszej dodawarki

@Lukas_79 - W sumie można czemu nie

@zgred - Aż tak bardzo mnie nie lubisz ? :) - Ciekawe kiedy tą domenę ktoś kupi i jasne że możesz ją katalogować lub ten co ją kupi (podobno najlepszą reklamą jest anty-reklama)

------

Dodano:

@marcin_ek - Omni v2 obecnie tworzymy już instalator więc będzie niebawem obiecuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności