Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
czyli podsumowując jeśli proxy to PL albo Europa ogółem.

tudzież własny VPS (+ew. proxy) i chyba tak będzie najlepiej

dla początkujących Kazek zrobił fajnego tutka: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry764279

Są VPS-y, gdzie jak wykupisz na rok to dostajesz Direct Admina za free, np. na hekko. A wtedy instalacja calego serwera idzie wraz z instalacją DA. Tylko zenda i ioncube'a trzeba samemu dograć.

Mam pytanie, ile w ciągu minuty zostanie dodanych wpisów do wordpress.

A chciałbym jeszcze zapytać, czy byłaby taka możliwość wprowadzenia opcji dla danego zadania ile w ciągu minuty ma zostać dodanych wpisów. Oraz co aby poprzez PA była możliwość zmiany zadań crona. Ja np. mam w hekko i muszę ciągle prosić o zmiany poprzez drogę mailową. Myślę, że takie rozwiązanie byłoby dobre. Chyba, że nie możliwe :D

Pozdrawiam

Oraz co aby poprzez PA była możliwość zmiany zadań crona. Ja np. mam w hekko i muszę ciągle prosić o zmiany poprzez drogę mailową. Myślę, że takie rozwiązanie byłoby dobre. Chyba, że nie możliwe :D

Nie sadzę, byś się tego doczekał, szczególnie, że ustawianie crona jest dostępne, a na pewno na hekko na współdzielonym hostingu. i wszyscy sobie raczej z tym radzą. I nie musisz prosić, bo możesz sam to zrobić. Zresztą chyba ileś postów wcześniej pisałem jak to możesz zrobić w Direct Adminie. Zresztą wejdź w administrację swojego konta i na dole w "Zaawansowane opcje" kliknij na "Terminarz zadań (cronjobs)" i zobaczysz jak ci to hekko zrobił. Takiego crona możesz tam również modyfikować.

Nie sadzę, byś się tego doczekał, szczególnie, że ustawianie crona jest dostępne, a na pewno na hekko na współdzielonym hostingu. i wszyscy sobie raczej z tym radzą. I nie musisz prosić, bo możesz sam to zrobić. Zresztą chyba ileś postów wcześniej pisałem jak to możesz zrobić w Direct Adminie. Zresztą wejdź w administrację swojego konta i na dole w "Zaawansowane opcje" kliknij na "Terminarz zadań (cronjobs)" i zobaczysz jak ci to hekko zrobił. Takiego crona możesz tam również modyfikować.

Tylko problem w tym, że ja nie mam dostępu do DA, mam HostOmniStandard :D. Jak bym miał dostęp to wówczas bym sobie poradził :D

Tylko problem w tym, że ja nie mam dostępu do DA, mam HostOmniStandard ;). Jak bym miał dostęp to wówczas bym sobie poradził :)

To ja już nie wiem co ty używasz ;) Mówisz, że hekko, a to się nazywa hostomni... Na omni też jest DA. Ale bez względu co to jest, to praktycznie zawsze jest jakiś panel, który umozliwia m.in. ustawienie crona.

Dziś kolejna wersja 3.5.0 z poprawkami do ostatniej wersji

X - możliwość ustawiania priorytetów ważności opisom

X - poprawka w zapisywaniu treści komentarzy

X - przypomnienie o konieczności uruchomienia instalatora po aktualizacji

X - usprawnienie w synonimizerze - obsługa dłuższych tekstów

X - uzupełnione FAQ (priorytety, synonimy, przeniesienie licencji i kilka drobniejszych)

Przypominam że należy odpalić plik install.php - link do najnowszej wersji w pierwszym poście

PS:

Bez odbioru na najbliższe 2 dni :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Cena promocyjna na OmniPING jak masz OmniADD - 110 zł

Możesz nawet wcale nie instalować OmniPING-a żeby aktywować pingowanie w OmniADD :) - OmniADD ma napisaną całą aplikację do pingowania opartą o własnego crona

Mam takie pytanko, co się stanie jeśli przypadkowo usunie mi się kilka pliczków z folderu "cats" lub "cookies"??

Bo przypadkowo, omyłkowo kilka pliczków z któregoś z tych folderów usunąłem. Dodam, że tylko kilka a jest tam ich duuużo :)

Ja też mam pytanie jako potencjalny klient. Bo temat nieco się rozwinął jak i sam soft, więc chciałem zapytać:

Czy mógłbym prosić spis AKTUALNYCH możliwości programu na dzień dzisiejszy? (jakie skrypty obsługuje, czy radzi sobie z captchą etc, czy obsługuje zagnieżdżone synonimy...)

Będę wdzięczny :rolleyes:

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

Ja też wiele chcę :rolleyes: - zawsze można poprosić

Tylko zaindeksowane w Google:

easydir 973 Szczegóły

freeglobes 206 Szczegóły

mocnelinki 199 Szczegóły

omnipress 126 Szczegóły

otwartymini 679 Szczegóły

qlweb 187 Szczegóły

rss 35 Szczegóły

webmini 2085 Szczegóły

wordpress 7096 Szczegóły

Suma: 11 586 - zaindeksowanych katalogów / precli

OmniaADD posiada wszystkie funkcje publikera i nawet więcej (więcej skryptów obsługuje, jest lekki, jest szybki) nie ma tylko jednej funkcji z publikera jaką jest podlinkowanie (na razie nie ma!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności