Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

w sumie jak ktoś by się uparł mógłby codziennie dodawać podlinkowanie we wpisach korzystając z raportów...

brakuje jeszcze podlinkowania z swli i przydałoby się mieszanie akapitów i obsługa alternatywnych wersji A#B bo wklejanie np. 15 tekstów co projekt ciężkim zadaniem jest. ale chyba o tym już wspominałem :rolleyes:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zawsze możesz ręcznie dodawać wpisy do katalogów i pogadamy o tym co jest ciężkie - wybacz ale tylko ty chcesz jakieś bezsensowne dodatki :rolleyes: - 300 zł i zafundujesz sobie i innym taki dodatek inaczej nie ma tematu

Co do tematu SWL hmmm jak ktoś prześle mi wzory to się zrobi - niestety nie korzystam z żadnego publicznego SWL-a więc nie wiem jak to ma wyglądać

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@upa

OmniMax - To wewnętrzny system zarządzania linkami (SWL) i pewnie chodziło Ci o OmniADD i masz podaną cenę w tytule tego wątku

OmniADD nowa dodawarka do katalogów, Cena produktu 350zł

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

OmniaADD posiada wszystkie funkcje publikera i nawet więcej (więcej skryptów obsługuje, jest lekki, jest szybki) nie ma tylko jednej funkcji z publikera jaką jest podlinkowanie (na razie nie ma!)

Losowej kolejności też nie ma, możliwośic ustawienia tempa przyrostu linków też nie ma, rejestracji w WP na różnych mailach też nie ma, itp, itd. Znów próbujesz na siłę pokazać OmniAdda jako "zdecydowanie lepszego", ale i tak sytuacja pozostaje bez zmian: OmniAdd jest szybszy i ma częste aktualizacje, Publiker ma więcej przydatnych funkcji i lepszy support. Na dzień dzisiejszy nadal są to produkty uzupełniające się.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Chciałbym dorzucić się do koncertu życzeń.

Czy jest szansa na takie cuś: określenie maksymalnej ilości dodań dla projektu?

Taka opcja by się przydała.

Możesz nawet wcale nie instalować OmniPING-a żeby aktywować pingowanie w OmniADD ;) - OmniADD ma napisaną całą aplikację do pingowania opartą o własnego crona

nie zauważyłem tej wypowiedzi,

czy to oznacza, że nic nie muszę robić a nowe pozyskane wpisy są automatycznie pingowane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności