Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualizacje coś miesza w dodawaniu do WP.Przed aktualizacja skuteczność WP 97 % tuz po aktualizacji 20 min po - skuteczność 10%.Nie jest to żaden zbieg okolicznosci.Z tego co zwraca serwer widać ze nie morze zalogować się do założonego wcześniej konta. Daje 100% ze po ponownej rejestracji skuteczność wróci na miejsce.Ja rzadko marudzę, ale te cotygodniowe aktualizacje bardzo uciążliwe i zazwyczaj zawieją błędy i td (który rzecz jasna później usuwane).Wy chodzi na to ze wszystkie posiadacze OmniADd to beta testerzy tylko takie testerzy nie kupują programu a dostają dla testowania ZA DARMO.Proponuje najpierw dopracować a później robić aktualizacje i nie co parę dni bo to moim zdaniem dziwny zwyczaj. Wygląda to tak wszystko ustawie skuteczność bardzo dobra a tu wychodzi kolejna aktualizacja ( OBOWIAZKOWA!) i wszystko się chrzani.Myślicie ja niem co robić tylko non-stop wgrywać nowe pliki na serwer?

Liczyliście ile już było tych aktualizacji?Kiedy to się skończę? czy fakt posiadania OmniAdd zobowiązuje do co tygodniowego,wgrywania i ponownego rejestrowania?

p.s proszę nie pisać o wgrywaniu trybem binarnym nie usuwaniu folderow i plikow i td.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Suma: 11 586 - zaindeksowanych katalogów / precli

Chyba zaindeksowanych i niezaindeksowanych. Samych omnipress jest niezaindeskowanych w Google aż 70. Co daje więcej jak 50%. Nie wspominając o webmini czy też WP.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Suma: 11 586 - zaindeksowanych katalogów / precli

Chyba zaindeksowanych i niezaindeksowanych. Samych omnipress jest niezaindeskowanych w Google aż 70. Co daje więcej jak 50%. Nie wspominając o webmini czy też WP.

I co z tego ? To jest nowy skrypt i nowe stronki więc na 99,99% nie są zbanowane i wkrótce zostaną zaindeksowane. Epoka kiedy się wstawiało linka na podstronę i zapominało się o tym minęła już bezpowrotnie jak sądzę więc linkowanie i pingowanie tych wpisów jest ważne. Reasumując to w przeciągu kilku dni jeżeli zadbasz o podlinkowanie wpisy zostaną zaindeksowane. Z czasem takie linki na omnipress zdobęda więĸsze zaufanie od googla i większą moc o ile ich właściciele też zadbają o te katalogi i nie pozostawią ich samym sobie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

skuteczność WP 97 % tuz po aktualizacji 20 min po - skuteczność 10%.

Ja już myślałem, że bana załapałem naWP i IP zmieniałem - do tego przy tym trochę z licencją namieszałem, że tylko kojotek mnie musiał uratować. Teraz od kilku godzin nie chce się rejestrować na WP, choć dałem rejestracje od nowa, nowe konto mail, nowa instalacja - cron działa bo zadanie dałem i poszło. Miał ktoś podobny problem? Bo może faktycznie coś pominąłem ;)

Hehe, pamiętajcie, że wcale obowiązkowo nie trzeba od razu aktualizować :) Ja np. nie zaktualizowałem od wersji chyba 3.3(?) i wszystko działa :)

Kiedy wyszła aktualizacja? a wczoraj jaki był dzień?poco pisać rzeczy który sam nie rozumiesz.

tak wygląda dodawanie do WP tuz po aktualizacji :

omnic.jpg

nikt zdrowo myślący nie powie ze to BAN IP po 10 min po aktualizacji w 4200 WP jednoczesnej.Na moim IP nie prawdopodobnie nie stoi więcej OMNIADD a ja spamu nie dodaje.

Ty spamu nie dodajesz, ale może własciciel WP stwierdził, że ma dośc tego nie spamu :)

Z tymi banami po IP to też jakieś smieszne halo, bo gość stawia spam jakich mało i jednoczesnie zabrania spamować do siebie...

No ale to jego małpy i jego cyrk...

Mnie bardziej ciekawi, na jakiej zasadzie to robi, bo z jego stajni kilka koni banuje dodawarkę a kilka nie, co oznacza, że może jest tam jakiś automat, jak do jednego precla dodaje się w krótkim odstepie czasu kila artów, to leci ban na IP i tu masz odpowiedź jak mozna na ponad 4k po 10 minutach dostac banika, chyba nie sądziłeś że gość wchodzi do precla i uzupełnia bazę zbanowanych IP ręcznie, kazdy z precli może sprawdzać z jednej lokalizacji zbanowane IP, tylko, że wtedy każdy z precli był by niedostepny, dla dodawarki, a są takie, w które wchodzi jak w masło, a tez są jego :)

No i nie wykluczam, że aktualizacja tez mogła przyczynic sie do nieskutecznego dodawania...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

to ze pomorze nikt niema wątpliwości, interesuje mnie czemu tak się dzieje i po co mam rejestrować na nowo po aktualizacjach które wychodzą co tydzień.Po ponownej rejestracji raporty w projektach się zerują.Mimo tego ze jest komunikat ze dodano do 1600 WP plik .txt pusty.Po ponownym dodaniu rzecz jasna wszystko działa już poprawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności