Skocz do zawartości

Przepisywanie tekstów z książek

Stanko1988

Rekomendowane odpowiedzi

*ewentualnie w razie jakichkolwiek roszczeń, możesz kierować to na ten portal - który wprowadził Cię w błąd B)

nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania, podobnie błędna interpretacja przepisów, niewiedza wynikająca z innych czynników etc etc

więc porada co najmniej nic nie warta a raczej szkodliwa

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Pawle tak, ale w tym wypadku może być to uznane jako nieumyślne... oraz wprowadzenie Nas w błąd przez portal, dlatego jest już za co się zaczepić by np. grzywna spadła na portalu a nie na nas...

w takich wypadkach, często osoby wprowadzone w błąd i nieumyślnie łamiące prawo są łagodnie traktowane

trzeba o tym pamiętać

Kit na ludność

@moody - alfabet elfów nie najgorsza opcja B)

@Melma - no nad odwiedzalnością się nie zastanawiałem... myślałem, że wystarczy trochę BL i już by to miało jakąś wartość. Z tą niezrozumiałością to nie do końca jest tak. Luknijcie np. tu:

https://translate.google.pl/translate?js=y&...sl=pl&tl=id

Wygląda na dziwne bezsensowne zlepki liter, a jednak jeśli ktoś zna indonezyjski, to nabiera sensu :D

Ale ok, raczej słaby pomysł. Chyba jednak już lepszy tekst z mieszarki jakiejś...

Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy.

Kosmetyka aut - auto detailing Łódź

A jak się to ma z artykułami z gazet? Przykładowo podam źródło: teletydzien gdzieś pod artykułem. (bez hiperłącza)
Jak masz pisemną zgodę autora, bądź wydawcy, to możesz. Jak sobie inaczej wyobrażasz? Idąc tym tokiem rozumowania, to w końcu możesz przepisać całą książkę i dopisać, że treść pochodzi z książki pod tytułem X autora Y. Co ja mówię, nawet można by przekopiować utwory muzyczne i przy nich dopisać tylko tytuł i wykonawcę. Krótko mówiąc bez pisemnej zgody jest to kradzież. Domyślnie prawo chroni twórców nawet jak na stronie nie masz takiego zapisu.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności